Onderhoud aan jouw Dacia

APK, airconditioning, onderhoudsbeurt. Houd ook jouw Dacia in topconditie! De Dacia-dealer adviseert je graag over het best passende onderhoud. Ook voor zomer- of winterbanden en goedkopere onderdelen ben je daar aan het juiste adres.

Dacia - Schokdempers

APK

Wanneer we spreken over onderhoud, dan hebben we het tevens over de APK. Die laat je natuurlijk ook bij de Dacia-dealer uitvoeren. Hij is immers de specialist. Hij kent het merk door en door en gebruikt altijd de juiste onderdelen.

Dacia - Airconditioning

AIRCONDITIONING

Jouw airco heeft ook onderhoud nodig. Zo houd je hem schoon en fris en zorg je voor een gezond binnenklimaat in jouw Dacia. Zorg dat je de airco periodiek zomers of ’s winters laat checken. Op termijn zorgt dit voor een kostenbesparing, betere hygiëne, hogere veiligheid en een optimale werking.

Dacia - Servicebeurten

ONDERHOUDSBEURT

Dacia werkt met een nieuw onderhoudsprogramma. Samen met de service-adviseurs bij onze dealers bepaal je welk onderhoud het beste past bij jouw Dacia. Transparant en duidelijk. Wij dragen zorg voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen.

Dacia - Remmen

DISTRIBUTIERIEM EN MULTIRIEM

In Dacia’s fabrieksvoorschrift staat dat de distributieriem elke 5 à 6 jaar of steeds rond de 150.000 kilometers vervangen moet worden om te voorkomen dat de motor onherstelbaar beschadigd raakt (dit verschilt per model).

Dacia - Banden

ZOMER- EN WINTERBANDEN

Een goede, harde zomerband is van belang voor een goede grip en betere acceleratie op een warm wegdek. Het profiel van zomerbanden is ongeveer 7 millimeter diep, wat een ‘normaal’ profiel is. Winterbanden zorgen voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, omdat je auto meer grip heeft op natte, gladde en besneeuwde wegen.

Dacia - Contactslot

DACIA ADVANTAGE

Dacia Advantage is gemiddeld 25% goedkoper dan originele Dacia-onderdelen. Dacia Advantage is ons label voor reparaties en vervangingswerkzaamheden aan Dacia-modellen vanaf 5 jaar.

Schadeherstel

dacia schadeherstel

Dacia Erkend Schadeherstel

dacia glasservice

Dacia Glasservice

Meer service van Dacia

duster nacht

My Dacia

Alles over jouw Dacia op één plek! Zorg jij graag goed voor jouw Dacia? Ons serviceprogramma helpt je daarbij. Via MY Dacia ontvang je onder andere een herinnering voor de onderhoudsbeurten van je Dacia.

dacia onderhoud

Tips en trucs

Ontdek verschillende tips en trucs uit het netwerk van Dacia-experts.

Dacia Dokker - Dacia rent

Dacia rent

Breng je jouw Dacia weg voor een reparatie of beurt? Of ga je op vakantie of verhuizen? Maak gebruik van onze vervangend vervoer service.

dacia accessoires

Accessoires

Je Dacia aanpassen aan jouw wensen? Onze Dacia-accessoires zijn speciaal voor jouw auto gemaakt.

dacia range
Premium Pas
Vraag nu Premium Pas-voordelen aan voor slechts €49,95 per jaar en profiteer van extra voordeel bij jouw Dacia-dealer ter waarde van ruim €180,-.

Ga nog verder