Comfortabel op weg met Dacia Rent

Vervangend vervoer, huren of short lease

Regel eenvoudig vervangend vervoer

Breng je jouw Dacia weg voor een reparatie of beurt? Laat je plannen er niet door dwarsbomen. Maak gebruik van onze vervangend vervoer service. Je krijgt een buitengewoon model mee voor een buitengewone prijs. Onze dealers vertellen je er graag meer over.

Huur een Dacia

Van vakantie tot verhuizing: Dacia Rent heeft voor elke situatie een passende auto. Voor zowel een personenauto als bedrijfswagen kun je op ons rekenen. Zoals je van Dacia gewend bent, leveren we je een betrouwbare én betaalbare auto. Hoeveel kilometers je ook rijdt.

Een Dacia huren zo lang of kort als je wilt:

 

Dagdeel

08.00 - 12.30 uur
13.00 - 17.00 uur
17.30 - 08.00 uur

Dag

08.00 - 08.00 uur

17.00 - 17.00 uur

Weekend

Vrijdag 17.00  - maandag 08.00 uur

Week

Zeven dagen naar keuze

Dacia Sandero Stepway

Goed verzekerd op weg

Met Dacia Rent ga je altijd en overal op pad met een allriskdekking. Ook iedereen die met je meerijdt is verzekerd: daar betaal je niets extra’s voor. In binnen- en buitenland staan we voor je klaar. In bijna alle Europese landen zorgen we voor een vervangende auto, repatriëring of een hotelovernachting.

Het eigen risico per schadegeval is bij vervangend vervoer € 150 en voor autohuur en shortlease € 500. Voor € 5 per dag - met een maximum van 100 dagen - is het eigen risico te verlagen naar:

• € 150 bij personenauto’s;
• € 250 bij bedrijfswagens;
• € 300 als je je rijbewijs korter dan een jaar bezit;
• € 300 als je jonger dan 21 jaar bent.

Blijf flexibel met short lease

Als ondernemer wil je wendbaar zijn. Zeker als je net bent gestart of op projectbasis werkt, zit je liever nergens aan vast. Dacia Rent biedt je daarom de services van operationele lease met de services van een huurauto. We koppelen je graag aan een dealer bij jou in de buurt. Zo heb je de beste service, wanneer jij dat wilt.

Een Dacia voor al je avonturen

Dacia Rent heeft een auto voor elk avontuur. Standaard zijn onze modellen voorzien van een radio. Verder is alles bij te boeken: van kinderzitje tot fietsdrager. En van sneeuwketting tot skibox. Net wat je nodig hebt.

Wil je meer weten?