Je bekijktDacia.nl

Onze onderhoudscontracten

Dacia Onderhoudscontract 100% comfort en welzijn, 0% overbodig

dacia lampen

Dacia Onderhoudscontract

Tijdig onderhoud is essentieel voor de levensduur en prestaties van je Dacia. Daarom biedt Dacia het Dacia Onderhoudscontract aan. Met een Dacia Onderhoudscontract profiteer je van zekerheid tegen een vaste lage prijs. Alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het verversen van de olie, vernieuwen van de olie- en interieurfilter en de controle van de vitale delen van je auto. 

Neem contact op met je dealer

Voordelen Dacia Onderhoudscontract

 • Uitsluitend gebruik van originele Dacia onderdelen
 • Onderhoud uitgevoerd door ervaren Dacia-technici
 • Helderheid van All-in prijzen
 • Optimale veiligheid
 • Maximaal comfort en welzijn 
 • Geen last van e.v. prijsstijgingen
 • Maandelijkse betaling mogelijk

 

Je hebt al een Dacia Onderhoudscontract voor slechts €10,- per maand. Vraag je Dacia-dealer naar alle prijzen en voorwaarden. Een Dacia Onderhoudscontract is af te sluiten tot het moment dat je nieuwe Dacia voor het eerst onderhoud nodig heeft (zoals door Dacia wordt voorgeschreven). Het exacte onderhoudsschema kun je terugvinden in het onderhoudsboekje van je Dacia of navragen bij je dealer.

Neem contact op met je dealer
Dacia Sandero achterkant

Disclaimer
De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van je auto. Vraag je dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Dacia-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.

 

Downloads

- Algemene voorwaarden Dacia Onderhoudscontract

After-sales - Garantie

Onze garantiemogelijkheden

Ontdek onze services
 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen

Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie