Je bekijktDacia.nl

Onze onderhoudscontracten

Dacia My Revision 100% comfort en welzijn, 0% overbodig

Alt Image C29

My Revision onderhoudscontract

Tijdig onderhoud is essentieel voor de levensduur en prestaties van je Dacia. Daarom biedt Dacia het My Revision onderhoudscontract aan. Met een My Revision onderhoudscontract profiteer je van zekerheid tegen een vaste lage prijs. Alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het verversen van de olie, vernieuwen van de olie- en interieurfilter en de controle van de vitale delen van je auto. 

Neem contact op met je dealer

Voordelen Dacia My Revision

 • Uitsluitend gebruik van originele Dacia onderdelen
 • Onderhoud uitgevoerd door ervaren Dacia-technici
 • Helderheid van All-in prijzen
 • Optimale veiligheid
 • Maximaal comfort en welzijn 
 • Geen last van e.v. prijsstijgingen
 • Maandelijkse betaling mogelijk

 

Je hebt al een My Revision onderhoudscontract voor slechts €10,- per maand. Vraag je Dacia-dealer naar alle prijzen en voorwaarden. Een Dacia My Revision onderhoudscontract is af te sluiten tot het moment dat je nieuwe Dacia voor het eerst onderhoud nodig heeft (zoals door Dacia wordt voorgeschreven). Het exacte onderhoudsschema kun je terugvinden in het onderhoudsboekje van je Dacia of navragen bij je dealer.

Neem contact op met je dealer
Alt Image C29

Disclaimer
De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Getoonde prijs(en) zijn incl. 21% btw. Prijs van €10,- per maand is op basis van een Renault Kangoo II 1.5 DCI met een looptijd van 36 maanden of 40.000 kilometer. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van je auto. Vraag je dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je Dacia-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.

 

Downloads

- Algemene voorwaarden My Revision

After-sales - Garantie

Onze garantiemogelijkheden

 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen