Glasschade: repareren of vervangen?

Ook voor glasschade is jouw auto bij Dacia in goede handen.

Laat ruitschade over aan de Dacia Glasservice

Jouw auto is bij de Dacia Glasservice in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Dacia-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

Dacia -Voorruit

Passieve veiligheid

Botsproeven bevestigen keer op keer het leiderschap van Dacia op het gebied van veiligheid. Ter bescherming van de inzittenden heeft de carrosserie van elke Dacia een kooiconstructie, waarvan de ruiten een essentieel onderdeel zijn.

 

Uit veiligheidsoverwegingen vertrouw je de reparatie of vervanging van een kapotte ruit daarom het beste toe aan een echte Dacia ruitenspecialist. Deze vakman werkt volgens de officiële fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele Dacia-onderdelen en -materialen.

Dacia ruitreparatie

Herstellen of vervangen?

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Heb je een kleine beschadiging buiten jouw blikveld? Dan is het zelfs vaak mogelijk om de oude ruit te herstellen. Hiervoor gebruiken we een speciale, onzichtbare kunsthars. Deze ingreep is binnen een uur klaar. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Omdat zo'n reparatie goedkoper is dan een ruit vervangen, geven verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Een Casco-, WA-Plus of glasverzekering dekt vrijwel altijd deze kosten.

 

Voor het vervangen of repareren van een ruit rekent de Dacia-dealer een All-in prijs. Bovendien krijg je 12 maanden Dacia Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

dealerglass logo

powered by Dealerglass

Wat is Dealerglass?

Dealerglass is een formule voor ruitherstel bij merkdealers.

Dealerglass zorgt ervoor dat elke Dacia-rijder in het geval van ruitschade altijd terecht kan bij de Dacia-dealer, ook via de lease- of verzekeringsmaatschappij.

 

Via de Dacia-dealer ben je verzekerd van vakkundig herstel én gebeurt dit altijd volgens fabrieksvoorschriften met originele onderdelen.

Ontdek meer van onze services

Dacia-after-sales - Route Service

Garantie, pechhulp en verzekering

Meer informatie over onze Route Service