Overzicht van de actievoorwaarden

Bekijk hier de actievoorwaarden van alle lopende acties van Dacia

Actievoorwaarden

1. DACIA PERSONENAUTO’S

De Dacia personenauto acties gelden bij aankoop van een nieuwe Dacia Duster, nieuwe Dacia Jogger, nieuwe Dacia Sandero of Sandero Stepway of een nieuwe Dacia Spring. De Dacia personenauto dient door Dacia Nederland in de markt te zijn gebracht en door de eindgebruiker bij een Dacia-dealer te zijn besteld. De actieperiode loopt van 2 januari 2023 t/m 31 maart 2023. Bovendien dient de Dacia personenauto uiterlijk op 30 september 2023 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld) te zijn. Deelname staat alleen open voor particuliere en kleinzakelijk kopende klanten. Een particuliere klant is een klant die een personenauto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

2. PRIVATE LEASE AANBOD VIA MFS (Mobilize Financial Services, voorheen RCI)

Met Dacia Private Lease kan de particuliere klant voor een nieuwe Dacia personenauto gebruik maken van een Private Lease-aanbod. Hiermee ervaart de particuliere klant het genot van een nieuwe Dacia voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, de particuliere klant betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

 

Niet mogelijk i.c.m.: andere acties, Dacia autofinanciering

 

Alle gecommuniceerde Dacia Private Lease-maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversie van het model met een termijn van 60 maanden, een jaarkilometrage van 6.000 km en is inclusief motorrijtuigenbelasting, reparatie en regulier onderhoud, premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering), premie voor de Casco-verzekering, met eigen risico van € 450,-, voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade), premie ongevallen inzittenden verzekering, premie rechtsbijstand verzekering, pechhulp Europa en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 24 uur

3. DACIA FINANCIERING PARTICULIERE KLANT

3.1 FINANCIERING  – DACIA4ALL


Met Dacia4All kan de particuliere klant bij aankoop van een nieuwe Dacia personenauto gebruik maken van een financieringsaanbod, met keuze uit een overzichtelijk en eenvoudig aanbod: 4 jaar financiering (48 maanden) tegen 5% rente of 5 jaar financiering (60 maanden) tegen 6% rente.

Gaat het om een verlenging van een contract dan geldt er voor de loyale klant een korting van 0,5% waardoor de rentepercentages uitkomen op 4,5% voor 48 maanden of 5,5% voor 60 maanden.

In beide varianten zit de service verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) van één extra jaar voor een totaal van 48 maanden of maximaal 100.000 kilometer inbegrepen.

 

 

Dacia4All 

 

 

 

Effectieve rente op jaarbasis is 5% 

 

 

Effectieve rente op jaarbasis is 6% 

 

 

0,5% rentekorting voor loyale klanten 

 

 

0,5% rentekorting voor loyale klanten 

 

 

Looptijd: 48 maanden 

 

 

Looptijd: 60 maanden 

 

 

+1 jaar GarantiePlus-verzekering tot totaal 48 maanden of 100.000 kilometer inbegrepen 

 

 

+1 jaar GarantiePlus-verzekering tot totaal 48 maanden of 100.000 kilometer inbegrepen 

 

Slottermijn mogelijk, maximale hoogte afhankelijk van looptijd en is percentage van aanschafwaarde (30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden). Deze financiering geldt op nieuwe Dacia - personenwagenorders.

Op de financiering en services van Mobilize Financial Services zijn algemene voorwaarden van toepassing. Aanbod is o.b.v. 48 of 60 maanden, rente is afhankelijk van de looptijd 5% (48 maanden) of 6% (60 maanden). Dacia4ALL is inclusief Garantie ongeacht de looptijd. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia4ALL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reken-voorbeeld

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld Consumenten- 
adviesprijs

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbetaling Inruilwaarde

 

 

 

 

 

 

 

 

Totaal kredietbedrag

 

 

 

 

 

 

 

 

Looptijd in maanden 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slottermijn

 

 

 

 

 

 

 

 

Debetrentevoet Jaarlijks kosten-percentage

 

 

 

 

 

 

 

 

Totaal te betalen bedrag

 

 

 

 

 

 

 

 

Maand 

 

 

termijn

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacia4ALL - 5%

 

 

 

 

 

 

€ 15.000

 

 

 

 

 

 

€ 3.750 

 

 

 

 

 

 

€ 11.250

 

 

 

 

 

 

48

 

 

 

 

 

 

€ 4.500

 

 

 

 

 

 

5,0% 

 

 

 

 

 

 

€ 12.825

 

 

 

 

 

 

€ 173

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacia4ALL - 6%

 

 

 

 

 

 

€ 15.000

 

 

 

 

 

 

€ 3.750

 

 

 

 

 

 

€ 11.250 

 

 

 

 

 

 

60

 

 

 

 

 

 

€ 4.500

 

 

 

 

 

 

6,0%

 

 

 

 

 

 

€ 13.614 

 

 

 

 

 

 

€ 152

 

 

Actievoorwaarden

4. ZAKELIJKE KLANT

Met Dacia Flex Financial Lease kan de kleinzakelijke klant met maximaal 10 auto’s bij aankoop van een nieuwe Dacia personenauto gebruik maken van een financieringsaanbod, waarbij de klant profiteert van een lage rente op de financiering bij aankoop van de services verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) en onderhoudscontract. Niet mogelijk in combinatie met andere acties en de Private Lease aanbiedingen.

4.1 Dacia4AllMet Dacia4All kan de kleinzakelijke klant met maximaal 10 auto’s bij aankoop van een nieuwe Dacia personenauto gebruik maken van een financieringsaanbod, met keuze uit een overzichtelijk en eenvoudig aanbod: 4 jaar financiering (48 maanden) tegen 5% rente of 5 jaar financiering (60 maanden) tegen 6% rente.

Gaat het om een verlenging van een contract dan geldt er voor de loyale klant een korting van 0,5% waardoor de rentepercentages uitkomen op 4,5% voor 48 maanden of 5,5% voor 60 maanden.

In beide varianten zit de service verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) van één extra jaar voor een totaal van 48 maanden of maximaal 100.000 kilometer inbegrepen.

 

 

Dacia4All 

 

 

 

 

Effectieve rente op jaarbasis is 5% 

 

 

 

 

Effectieve rente op jaarbasis is 6% 

 

 

 

 

0,5% rentekorting voor loyale klanten 

 

 

 

 

0,5% rentekorting voor loyale klanten 

 

 

 

 

Looptijd: 48 maanden 

 

 

 

 

Looptijd: 60 maanden 

 

 

 

 

+1 jaar GarantiePlus-verzekering tot totaal 48 maanden of 100.000 kilometer inbegrepen 

 

 

 

 

+1 jaar GarantiePlus-verzekering tot totaal 48 maanden of 100.000 kilometer inbegrepen 

 

 

*De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. de waarde van de auto (maximaal  30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering).

5. INRUILWAARDE VIA ONLINE TAXATIETOOL

 

Voor een (uitsluitend indicatieve) waardebepaling van jouw huidige auto, kan de particuliere klant gebruik maken van de automatisch gegenereerde taxatie gebaseerd op de Autotelex Koerslijst handelswaarde (via www.dacia.nl). De op basis van de Autotelex Koerslijst gegenereerde taxatie is indicatief. Hierbij wordt rekening gehouden met het moment van inname van de inruilauto. De daadwerkelijke taxatie gebeurt te allen tijde door jouw Dacia-dealer en zijn taxatie kan afwijken van de taxatie op Dacia.nl door (bijvoorbeeld, doch niet uitsluitend) extra accessoires op de auto, optiecorrecties, staat van de auto, en in specifieke gevallen, doordat de aangeboden auto op dat moment zeer moeilijk door te verkopen is in de markt. De daadwerkelijke kilometerstand kan de uiteindelijke taxatie door jouw Dacia-dealer ook beïnvloeden. De auto dient in goede staat en schadevrij te zijn. De taxatie-bepaling vindt plaats op basis van een profieldiepte van de banden van +/- 50%. De auto moet een APK-keuring kunnen doorstaan.

 

Aan het indicatieve inruilvoorstel via dacia.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de uiteindelijke en exacte taxatie kun je contact opnemen met jouw Dacia-dealer. Uitsluitend de taxatie door jouw Dacia-dealer is bepalend voor de inruilwaarde. De taxatie van jouw dealer is geldig tot maximaal twee weken na taxatiedatum.

 

De Dacia-dealer kan een inruil zonder opgave van redenen weigeren. Hoewel de Dacia-organisatie ernaar streeft elke aangeboden inruilauto te accepteren zijn er gevallen denkbaar, waarin de Dacia-dealer de betreffende inruil niet kan accepteren.

6. AANVULLENDE VOORWAARDEN

 

Bovenstaande genoemde acties gelden niet in combinatie met andere acties. Vraag de dealer naar de exacte actievoorwaarden. Deze actievoorwaarden sluiten de toepasselijkheid van andere op de koop van een Dacia personenauto van toepassing zijnde voorwaarden niet uit. Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

 

Dacia behoudt zich het recht voor de actie tussentijds aan te passen of te beëindigen indien dat noodzakelijk blijkt. Zo nodig zal een gewijzigde versie van de actievoorwaarden op de website worden geplaatst (www.dacia.nl).

 

In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Dacia zich het recht voor om de deelnemer van de actie uit te sluiten.

 

Dacia besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Dacia of andere door Dacia openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Dacia worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Dacia doen ontstaan.

 

Dacia is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de actie. Dacia is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.

 

Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Dacia gelden eveneens voor door Dacia ingeschakeld hulppersoneel en door haar ingeschakelde derden.

 

Voor vragen en/of opmerkingen over de actie of actievoorwaarden kun je contact opnemen met Dacia Nederland.

 

De door de deelnemer in verband met de actie aan Dacia verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Dacia toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan Dacia, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar NAW gegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn. Indien je geen informatie meer wenst te ontvangen, kun je contact opnemen met Dacia Nederland.

 

Op de actie, deze algemene actievoorwaarden en alle met de actie verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de actie of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

 

Energieverbruik nieuwe Dacia Sandero en nieuwe Sandero Stepway, nieuwe Jogger en nieuwe Duster variërend van  5,2 – 7,8 l/100 km, resp. 19,2 –12,8 km/l. CO2-uitstoot variërend van 108 - 153 g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. 3 jaar fabrieksgarantie met een maximum kilometrage van 100.000 km (hetgeen als eerste behaald wordt) op elke nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway, Jogger, Spring en Duster. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Neem voor meer informatie contact op