Je bekijktDacia.nl

Actievoorwaarden

DACIA PERSONENAUTO’S

Actievoorwaarden

De Dacia personenauto acties gelden bij aankoop van een nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV, Logan MCV Stepway, Dokker, Dokker Van, Lodgy, en Duster. De Dacia personenauto dient door Dacia Nederland in de markt te zijn gebracht en door de eindgebruiker bij een Dacia-dealer te zijn besteld.

De actieperiode loopt van 01 september 2020 t/m 04 januari 2021.

Bovendien dient de Dacia personenauto uiterlijk op 30 april 2021 geregistreerd (oftewel tenaamgesteld) te zijn. Deelname staat alleen open voor particuliere en kleinzakelijk kopende klanten. Een particuliere klant is een klant die een personenauto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

 

1. DACIA AUTOFINANCIERINGEN

 

 

Met de Dacia autofinancieringen kan de particuliere klant de aankoop van een nieuwe Dacia personenauto financieren. De klant profiteert van een lage rente en dus een aantrekkelijk maandtarief Niet mogelijk in combinatie met andere acties en de Private Lease aanbiedingen. De klant heeft de keuze uit 3 type autofinancieringen:

 

1.1 Dacia 2,9% autofinanciering:

Je financiert jouw nieuwe Dacia personenauto:

 • Met 1-3 jaar looptijd;
 • Met een effectieve rente op jaarbasis van 2,9%
 • Slottermijn mogelijk, maximale hoogte is 30%
 • Minimaal te financieren bedrag van € 1.000,-
 • Maximaal te financieren bedrag is 50% van de aanschafwaarde van de auto
 • Aankoop services is niet verplicht maar wel mee te financieren

 

1.2 Dacia 3,9% autofinanciering:

Je financiert jouw nieuwe Dacia personenauto:

 • Met 4 of 5 jaar looptijd
 • Met een effectieve rente op jaarbasis van 3,9%
 • Slottermijn mogelijk, maximale hoogte is 25% o.b.v. 48 maanden en 20% o.b.v. 60 maanden
 • Minimaal te financieren bedrag van € 1.000,-
 • Maximaal te financieren bedrag is 50% van de aanschafwaarde van de auto
 • Aankoop services is niet verplicht maar wel mee te financieren

 

1.3 Dacia 5,9% autofinanciering:

Je financiert jouw nieuwe Dacia personenauto:

 • Met 1 tot 5 jaar looptijd
 • Met een effectieve rente op jaarbasis van 5,9%
 • Slottermijn mogelijk, maximale hoogte is 30% o.b.v 12 tot 36 maanden, 25% o.b.v. 48 maanden en 20% o.b.v. 60 maanden
 • Minimaal te financieren bedrag van € 1.000,-
 • Geen maximaal te financieren bedrag en geen aanbetaling noodzakelijk
 • Aankoop services is niet verplicht maar wel mee te financieren 

 

Algemene voorwaarden financiering staan hier. Dacia Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van dit product zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel.

 

Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar minimale aanbetaling van 10%. Krediet verstrekt door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.daciafinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden.

 

2. DACIA FLEX FINANCIAL LEASE

 

 

Met Dacia Flex Financial Lease kan de kleinzakelijke klant met maximaal 10 auto’s bij aankoop van een nieuwe Dacia personenauto gebruik maken van een financieringsaanbod, waarbij de klant profiteert van een lage rente op de financiering bij aankoop van de services verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) en/of onderhoudscontract (My Revision of My Revision Pro).


De klant heeft de keuze uit 1 van de 3 Dacia Flex Financial Lease-pakketten:

 1. Flex Financial Lease Essential met 2,9% rente en 0 services
 2. Flex Financial Lease Smart met 1,9% rente en 1 service
 3. Flex Financial Lease Premium met 0,9% rente en 2 services

 

2.1 Flex Financial Lease Essential met 2,9% rente en 0 services

Je financiert jouw nieuwe Dacia personenauto:

 • Met 3-5 jaar looptijd
 • Met een effectieve rente op jaarbasis van 2,9%
 • Minimaal te financieren bedrag van € 1.000,-
 • Slottermijn mogelijk
 • Aankoop services is niet verplicht.

 

2.2 Flex Financial Lease Smart met 1,9% rente en 1 service

Je financiert jouw nieuwe Dacia personenauto:

 • Met 3-5 jaar looptijd
 • Met een effectieve rente op jaarbasis van 1,9%
 • Minimaal te financieren bedrag van € 1.000,-
 • Slottermijn mogelijk
 • Aankoop van 1 service is verplicht (GarantiePlus-verzekering, My Revision of My Revision Extra Pro).

 

2.3 Flex Financial Lease Premium met 0,9 % rente en 2 services

Je financiert jouw nieuwe Dacia personenauto:

 • Met 3-5 jaar looptijd
 • Met een effectieve rente op jaarbasis van 0,9%
 •  Minimaal te financieren bedrag van € 1.000,-
 • Slottermijn mogelijk
 • Aankoop van 2 services is verplicht (GarantiePlus-verzekering én My Revision of My Revision Extra Pro).

 

De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (maximaal 40% bij 12 tot 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing: GarantiePlus, Onderhoudscontract, aflopende financiering.

 

Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.daciafinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden.

 

3. DACIA GARANTIE PLUS VERLENGING MET 2 JAAR

 

 

Voor klantorders geldig vanaf 1 april 2020 +2 jaar kosteloos verlengde garantie Plus met een totaal kilometrage van 100.000 kilometer. Enkel van toepassing op de versies met Bi-Fuel brandstof op Dacia Sandero (alsook Stepway), Logan MCV (alsook Stepway) en Duster. Is niet mogelijk op Lodgy en Dokker. Met deze garantie kun je alleen terecht bij een dealer (van jojouw keuze) die gevestigd is in Nederland.

 

4. AANVULLENDE VOORWAARDEN

 

 

Bovenstaande genoemde acties gelden niet in combinatie met andere acties. Vraag de dealer naar de exacte actievoorwaarden. Deze actievoorwaarden sluiten de toepasselijkheid van andere op de koop van een Dacia personenauto van toepassing zijnde voorwaarden niet uit. Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

 

Dacia behoudt zich het recht voor de actie tussentijds aan te passen of te beëindigen indien dat noodzakelijk blijkt. Zo nodig zal een gewijzigde versie van de actievoorwaarden op de website worden geplaatst (www.dacia.nl).

 

In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Dacia zich het recht voor om de deelnemer van de actie uit te sluiten.

 

Dacia besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Dacia of andere door Dacia openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Dacia worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Dacia doen ontstaan.

 

Dacia is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de actie. Dacia is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.

 

Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Dacia gelden eveneens voor door Dacia ingeschakeld hulppersoneel en door haar ingeschakelde derden.

 

Voor vragen en/of opmerkingen over de actie of actievoorwaarden kun je contact opnemen met Klant Relaties via het nummer 0900-999 87 00 (€0,10 p/min).

 

De door de deelnemer in verband met de actie aan Dacia verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Dacia toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan Dacia, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar NAW gegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn. Indien je geen informatie meer wenst te ontvangen, kun je contact opnemen met Dacia Nederland, Antwoordnummer 1743, 1110 VG Amsterdam.

 

Op de actie, deze algemene actievoorwaarden en alle met de actie verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de actie of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

 

Energieverbruik nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV, Dokker, Lodgy, en Duster variërend van 5,3 – 6,3 l/100 km, resp. 18,9 –15,9 km/l. CO2-uitstoot variërend van 116 - 143 g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. 3 jaar fabrieksgarantie met een maximum kilometrage van 100.000 km (hetgeen als eerste behaald wordt) op elke nieuwe Dacia Sandero, Sandero Stepway, Logan MCV, Dokker, Lodgy, en Duster. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Bel voor meer informatie en/of een dealer bij u in de buurt 0900-999 87 00 (€0,10 p/min).

 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen

Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie