Fabrieksgarantie en GarantiePlus

Verzekerd van zorgeloos rijplezier: het hoort bij Dacia. Op je Dacia heb je standaard drie jaar fabrieksgarantie. Maar je kunt nog langer zorgeloos genieten door de garantie te verlengen tot drie jaar extra. Mocht er in die periode iets aan je auto mankeren, dan betaalt Dacia de rekening.
 

Fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie van Dacia

Dacia - After-sales - Garantie

Onze fabrieksgarantie

Uiteraard zorgen we ervoor dat je nieuwe Dacia perfect wordt afgeleverd. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan kun je rekenen op een uitgebreide fabrieksgarantie. Afhankelijk van het model geldt:

 

  • 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km. 

 

Iedere nieuwe Dacia heeft verder:

 

  • 2 jaar lakgarantie
  • 6 jaar carrosserie garantie
  • Dacia Route Service: gedurende de fabrieksgarantie biedt Dacia je 24 uur per dag / 7 dagen per week, gratis hulpverlening bij pech in heel Europa

 

FABRIEKSGARANTIEVOORWAARDEN:

Verlengde garantie

Verleng je garantie met GarantiePlus

Dacia Duster

GarantiePlus

Extra zekerheid voor een kleine prijs

Alle voordelen van de Dacia GarantiePlus

  • Geen onverwachte autokosten tijdens de extra garantieperiode, dus tot wel 7 jaar maximale zekerheid
  • Reparaties worden altijd uitgevoerd door ervaren Dacia-technici.
  • Bij herstel worden de juiste Dacia-onderdelen gebruikt
  • GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop/inruil over naar de nieuwe eigenaar: gunstig voor de inruilwaarde.
  • Inclusief Dacia Route Service in bijna geheel Europa.
bekijk de brochure

Vragen & antwoorden

Hoe kun je GarantiePlus afsluiten?

Auto jonger dan 1 jaar
Auto jonger dan 1 jaar

Ga langs bij je Dacia-dealer. Daar kan de eerste eigenaar, totdat de auto 1 jaar oud is, voordelig GarantiePlus afsluiten bij je dealer. Wacht dus niet te lang.

Auto ouder dan 1 jaar
Auto ouder dan 1 jaar

Is je Dacia ouder dan 1 jaar en wil je GarantiePlus afsluiten? Dat kan totdat je Dacia 34 maanden oud is. Je kunt dan online de garantie verlengen door te klikken op de onderstaande button.

 

Bereken hier de prijs voor jouw Dacia

Meer informatie

Ontdek meer van onze services

De looptijd betreft de totale garantie: de 3 jaar fabrieksgarantie plús het aantal jaren (1 of 2) verlengde garantie. Looptijd tot 5 jaar is dus 3 jaar fabrieksgarantie plus 2 jaar verlengde garantie.

Staat jouw gewenste looptijd en/of kilometrage er niet bij? Bekijk hier het volledige aanbod.

*prijzen eenmalig en inclusief 21% assurantiebelasting 


De mogelijkheden zijn afhankelijk van het model. Naast deze gebruikelijke tarieven zijn er andere combinaties (looptijd / km) mogelijk, indien gewenst: vraag hiernaar bij het afsluiten. De verzekering eindigt wanneer hetzij de looptijd afloopt, hetzij het aantal kilometers overschreden wordt. Voor de looptijd (aantal maanden) wordt uitgegaan van de datum van ingebruikname van de auto en voor de kilometerstand van ‘kilometerstand 0’.

Wettelijke kennisgeving

Er moet vóór het eind van de twaalfde maand na de registratiedatum op het registratiecertificaat van de auto een contract voor een verlengde fabrieksgarantie worden afgesloten. De services die onder de verlengde fabrieksgarantie vallen, worden aangeboden vanaf het moment dat de reguliere fabrieksgarantie is verlopen, d.w.z. na afloop van de 36ste maand na de registratiedatum op het registratiecertificaat van de auto.

De verlengde fabrieksgarantie van Dacia kan worden overgedragen als de auto wordt verkocht.