Onderhoud voor de airconditioning

Om het rijplezier in je Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste tempratuur in de auto, ook laat de airconditioning je genieten van de frisse lucht in je Dacia.

Dacia - After Sales-service voor de airconditioning

Een frisse wind door je Dacia

Als het buiten warmer wordt, is het tijd om eens lekker te luchten. Dat geldt voor je huis, maar ook voor je auto. Als je wil dat je Dacia lekker fris blijft, is een optimaal werkende airco essentieel.

Dacia - After Sales-service voor de airconditioning

Airco onderhoud

Om het rijplezier in je Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning het gehele jaar van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste tempratuur in de auto, ook laat de airconditioning je genieten van de frisse lucht in je Dacia en zorgt dat je ramen niet beslaan.

4 redenen

Vier belangrijke redenen waarom de airconditioning van je Dacia een periodieke service beurt bij de Dacia-dealer verdient:

1. Kostenbesparing
1. Kostenbesparing

Een goed werkend airconditioning zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkom je dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

2. Hygiëne
2. Hygiëne

Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.

3. Veiligheid
3. Veiligheid

Als je airco goed functioneert, voorkomt hij dat je ramen beslaan. Bovendien houdt hij je als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleert je Dacia-dealer de volledige werking van je aircosysteem. Eventuele herstellingen voert je Dacia dealer vakkundig voor je uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

4. Werking
4. Werking

Je airconditioning werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt je Dacia heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen je temperatuurcomfort. 

Dacia Airco Service All-in tarieven

Dacia heeft verschillende aircoservicepakketten ontwikkeld, met landelijk geldende All-in adviesprijzen. Afhankelijk van het type Dacia dat je rijdt is er altijd een pakket geschikt om je airconditioning in optimale conditie te brengen en te houden.  

Dacia
Dacia

Airco reiniging

Vanaf € 39,- 

Airco Servicebeurt

Vanaf € 159,-
Inbegrepen bij
een airco reiniging:
Inbegrepen bij
een airco servicebeurt:
Controleren werking en tempratuur
Koudemiddel vervangen
Visuele controle staat van leidingen
Compressorolie bijvullen
Reiniging (desinfecteren)
Lek test uitvoeren van het hele systeem d.m.v. contractvloeistof
Optioneel pollenfilter vervangen
Optioneel pollenfilter vervangen
dacia range
Premium Pas
Vraag nu Premium Pas aan voor slechts €49,95 per jaar en profiteer van extra voordeel bij jouw Dacia-dealer ter waarde van ruim €180,-, waaronder een gratis aircocheck.

Ontdek meer van onze services