Je bekijktDacia.nl

Glasschade: repareren of vervangen?

Ook voor glasschade is jouw auto bij de Dacia-dealer in goede handen.

Laat ruitschade over aan de Dacia Glasservice

Iedere Dacia heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt jouw Dacia tot een veilige auto. Ook is jouw auto bij de Dacia Glasservice in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Dacia-cursussen, waardoor ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken.

Dacia -Voorruit

Passieve veiligheid

Botsproeven bevestigen keer op keer het leiderschap van Dacia op het gebied van veiligheid. Ter bescherming van de inzittenden heeft de carrosserie van elke Dacia een kooiconstructie, waarvan de ruiten een essentieel onderdeel zijn.

 

Uit veiligheidsoverwegingen vertrouw je de reparatie of vervanging van een kapotte ruit daarom het beste toe aan een echte Dacia Ruitenspecialist. Deze vakman werkt volgens de officiële fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele Dacia-onderdelen en -materialen.

Herstellen of vervangen?

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Heb je een kleine beschadiging buiten jouw blikveld? Dan is het zelfs vaak mogelijk om de oude ruit te herstellen. Hiervoor gebruiken we een speciale, onzichtbare kunsthars. Deze ingreep is binnen een uur klaar. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Omdat zo'n reparatie goedkoper is dan een ruit vervangen, geven verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Een Casco-, WA-Plus of glasverzekering dekt vrijwel altijd deze kosten.

 

Voor het vervangen of repareren van een ruit rekent de Dacia-dealer een All-in prijs. Bovendien krijg je 12 maanden Dacia Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Dacia ruitreparatie

Ontdek meer van onze services

Dacia-after-sales - Route Service

Garantie, pechhulp en verzekering

Meer informatie over onze Route Service
 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen

Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie