Geheel vernieuwd: Dacia

Bekijk het nieuwe logo en de nieuwe kleur van onze auto's, die ook allemaal een update gekregen hebben. Dacia staat voor eenvoud, duurzaamheid en toegankelijkheid.

Nieuwe Dacia-identiteit
Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

Dacia gaat altijd mee met de tijd en past zich perfect aan jouw behoeften aan. We hebben ons aanbod een mooie update gegeven en beginnen aan een nieuw hoofdstuk: Dacia is opvallender en moderner dan ooit.

 

Onze aanpassingen zie je nu terug op al onze modellen en bij onze dealers.

lees het persbericht

Wat hebben we vernieuwd?

Nieuw embleem - Dacia

Dacia Link-embleem

Het embleem bestaat uit een D en C die met elkaar zijn verbonden. Hiermee laten we de vertrouwensband zien die Dacia met zijn klanten heeft (vandaar de naam 'Dacia Link)'.

 

Dit krachtige symbool is nu te zien op al onze modellen: aan de voorkant, op de wieldoppen, in onze multimediasystemen en op nog veel meer plekken.

Nieuw logo - Dacia

Logo

5 letters met een minimalistisch ontwerp dat staat voor de waarden van het merk: duurzaam en essentieel.

 

Bekijk het logo aan de binnen- en buitenkant van al onze auto's.

Nieuwe kleuren - Dacia

Kleuren

We introduceren een nieuwe kleur: Lichen Kaki. 

 

De inspiratie voor deze kleur hebben we uit de natuur gehaald en doet denken aan die van natuurlijk mos. De kleur zet ook de toon voor het nieuwe kleurenpalet, dat we terug gaan zien in het gehele aanbod van onze auto's.

Nieuwe assortimentniveaus - Dacia

Aanbod

We hebben de verschillende niveaus van ons aanbod een nieuwe naam gegeven. Zo wordt de gehele lijn van onze auto's nog duidelijker.

Access en Essential zijn de meest betaalbare versies. Expression is de kern van ons assortiment. Journey heeft de rijkste uitrusting en Extreme is perfect om eropuit te trekken.

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk het nieuwe ontwerp van onze modellen.

Ontdek onze modellen in augmented reality

Selecteer een model plus kleur en bekijk direct hoe het nieuwe ontwerp van Dacia eruitziet in je garage, midden in je kamer of gewoon op je bureau. Neem een rondleiding door de auto via de app en bekijk hoe de auto er vanbinnen uitziet. Ontdek de kleinste details en deel foto's met je familie en vrienden.
 

Download de Dacia AR-app