Je bekijktDacia.nl

Dacia in Nederland

Voordelig in aanschaf, betaalbaar in onderhoud

Dacia in Nederland

Dacia in Nederland

Dacia is meer en meer zichtbaar op de Nederlandse wegen. Het betaalbare, functionele en krachtige automerk spreekt veel verschillende groepen mensen aan. Met robuuste Stepway-modellen, ruime stationwagons, comfortabele MPV's en avontuurlijke SUV's.

 

 

Een Dacia, ook iets voor jou?

Zeker. Er staat namelijk altijd een Dacia voor je klaar die perfect bij jou past. Stap daarom snel binnen bij een Dacia-dealer. Een enthousiast team geeft je graag gedegen advies bij het kopen en onderhouden van je Dacia.

De belofte van Dacia

Een slimme koop tegen de juiste prijs

Interieur van de Dacia Lodgy

De beste prijs

Auto's van Dacia zijn zeer voordelig aan te schaffen én zijn goedkoop in het gebruik. Dit komt door de optimale onderhoudsprogramma's en zuinige motoren.

Een Dacia is alleen voorzien van de belangrijkste zaken. Via de configurators op de website stel je elke model heel precies verder samen. Welke extra's kies jij? Maak hem zo mooi als je wilt!

 

Dacia Logan - Ruim interieur voor de gehele familie

Een lekker ruim interieur

Het passagiersgedeelte in een Dacia is altijd praktisch en modulair in te delen. Er kunnen twee tot wel zeven personen in. Afhankelijk van het model en de indeling.

 

Daarnaast profiteer je van een uitzonderlijk grote bagageruimte. Zo vervoer je eenvoudig veel bagage en grote voorwerpen.

Dacia Duster - Crossover

Betrouwbaar in alle situaties

Dacia is een merk uit de Renault-groep. Het maakt daarom gebruik van bewezen technische oplossingen om betrouwbare en robuuste voertuigen te ontwikkelen.

 

Garantie

Het maakt niet uit waar of bij welke weersomstandigheden je rijdt: je kunt altijd op een Dacia rekenen. Daarom biedt Dacia een garantie van drie jaar of 100.000 km.

Dacia - Normen

De filosofie van Dacia

Dacia - Evenementen

Nieuws over Dacia

 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen