Dacia in Nederland

Voordelig in aanschaf, betaalbaar in onderhoud

Dacia in Nederland

Dacia in Nederland

Dacia is meer en meer zichtbaar op de Nederlandse wegen. Het betaalbare, functionele en krachtige automerk spreekt veel verschillende groepen mensen aan. Met robuuste Stepway-modellen, veelzijdige stationwagons t/m 7 zitplaatsen, avontuurlijke SUV's en ook met hybride of elektrische modellen!

 

 

Een Dacia, ook iets voor jou?

Zeker. Er staat namelijk altijd een Dacia voor je klaar die perfect bij jou past. Stap daarom snel binnen bij een Dacia-dealer. Een enthousiast team geeft je graag gedegen advies bij het kopen en onderhouden van je Dacia.

De belofte van Dacia

Een slimme koop tegen de juiste prijs

dacia spring

beste prijs

Auto's van Dacia zijn zeer voordelig aan te schaffen én zijn goedkoop in het gebruik. Dit komt door de optimale onderhoudsprogramma's en zuinige motoren.

 

Een Dacia is alleen voorzien van de belangrijkste zaken. Via de configurators op de website stel je elke model heel precies verder samen. Welke extra's kies jij? Maak hem zo mooi als je wilt!

 

Dacia Logan - Ruim interieur voor de gehele familie

ruim interieur

Het passagiersgedeelte in een Dacia is altijd praktisch en modulair in te delen. Er kunnen twee tot wel zeven personen in. Afhankelijk van het model en de indeling.

 

Daarnaast profiteer je van een uitzonderlijk grote bagageruimte. Zo vervoer je eenvoudig veel bagage en grote voorwerpen.

Dacia Duster - Crossover

Betrouwbaar in alle situaties

Dacia is een merk uit de Renault-groep. Het maakt daarom gebruik van bewezen technische oplossingen om betrouwbare en robuuste voertuigen te ontwikkelen.

 

Garantie

Het maakt niet uit waar of bij welke weersomstandigheden je rijdt: je kunt altijd op een Dacia rekenen. Daarom biedt Dacia een garantie van drie jaar of 100.000 km.

dacia concept cars manifesto

Dacia concept cars

Dacia is een sterk merk met een sterke toekomst. Hoe ontwikkelt de auto zich de komende decennia? Wat voor vorm krijgen onze modellen? Wat is belangrijk voor ons en onze klanten? En hoe kijken we naar duurzaamheid? Die antwoorden vinden we terug in onze concept cars. 

DACIA OFFICIËLE PARTNER VAN UTMB®

utmb dacia

EEN ANDERE MANIER VAN REIZEN

Dacia bundelt zijn krachten met UTMB® World Series, een toonaangevende speler in de wereldwijde ultratrailscene. Het biedt hardlopers van over de hele wereld de kans om te genieten van een fantastisch parcours op de meest opmerkelijke bestemmingen ter wereld. 

Dacia - Normen

De filosofie van Dacia

Meer informatie
Dacia - Evenementen

Nieuws over Dacia

Meer informatie