Groots avontuur in de Dacia Bigster

Hij is ruim, zeer ruim. En natuurlijk ook: robuust en trouw aan de herkenbare Dacia-stijl.

Ben jij klaar voor de Dacia Bigster Concept?

dacia bigster voorkant

Off-road en nieuwe avonturen

In dit avontuurlijke model ga je makkelijk outdoor en ontdek je prachtige off-road weggetjes of spannende bergweggetjes. De Dacia Bigster sleept je erin mee.

 

De essentiële SUV
De Bigster Concept is 4,6 meter lang en voorzien van niets meer en niets minder dan alleen het essentiële. Met deze SUV maakt Dacia ruime SUV’s toegankelijk voor iedereen.

 

Het dna van de Bigster Concept is doordrenkt met de sterke merkwaarden van Dacia:

  • eenvoud
  • eerlijkheid
  • authenticiteit
dacia bigster achterkant

Robuuste conceptauto

De Dacia Bigster Concept straalt robuustheid uit en de lijnen van deze conceptauto zijn eenvoudig en helder. Geen pretenties, je ziet gelijk wat het is. De kenmerkende Y-vormige verlichting is extra groot, wat de stoere uitstraling van de SUV benadrukt.

 

 

Geen opsmuk

Geen toeters en bellen, geen verchroomde lijstjes en nep-aluminium: de Dacia Bigster Concept is een echte, pure auto mét principes. Dat is te zien aan de toepassing van uitsluitend gerecycled plastic als grondstof voor alle beschermende panelen op de carrosserie.

dacia bigster zijkant

Is het een hybride?

Als toekomstig boegbeeld van het Dacia-gamma zou de Bigster Concept kunnen worden geleverd met hybride aandrijflijnen en aandrijflijnen voor alternatieve energie. Dacia speelt altijd perfect in op de veranderende regelgeving en de verwachtingen van de klant. Welke motor daar het best bij hoort? Dat zie je bij de lancering.

 

 

Bewegingsvrijheid

Zoals de Bigster Concept bewijst, biedt Dacia een mogelijkheid om anders in het leven te gaan staan. Dacia biedt zijn klanten een unieke, eerlijke en pure ervaring, zonder overbodige opsmuk. Meer dan ooit belichaamt Dacia het begrip ‘bewegingsvrijheid’ en focust zich op de behoeften en wensen van de klant. De aankoop van een Dacia: de essentie is altijd het mooist.