samenvatting

In de derde week van november organiseerden wij een originele prijsvraag in de ochtendshow van Radio 538. Kun jij raden van welke BN’er de auto is, aan de hand van de spullen die in de auto liggen? De hoofdprijs was een heel jaar lang gratis rijden in een Dacia. Radio 538 werd overladen met reacties!

Het aantal Dacia-rijders groeit snel. Wij waren er al van overtuigd, en nu erkent ook Radio 538 dat een Dacia niet alleen een verstandige keuze is, maar ook een voertuig waarmee je echt voor de dag kunt komen.

Het is fascinerend om te zien hoe de groep Dacia-rijders zich uitbreidt. Ze onderscheiden zich, net zoals BN'ers dat doen. Wat we in onze auto's meenemen, spreekt boekdelen over wie we zijn. Bij Dacia zijn onze rijders lekker nuchter. Ze staan bekend om hun pragmatisme en hun avontuurlijke instelling. Met de veranderende ontwerpen van de Dacia modellen ga je nu niet meer simpel ‘van A naar B’, maar zit je er ook nog eens mooi bij!

Een Duster met een wetsuit en kite in de achterbak. Een Jogger met een barbecue en koelbox. Een Spring die klaarstaat met een festivaloutfit. Dit zijn geen verrassingen meer.

Het design speelt ook een groeiende rol in de keuze voor Dacia. Steeds meer mensen vallen niet alleen voor de praktische aspecten, maar ook voor het aantrekkelijke ontwerp van de auto's. De perfecte mix van stijl en functionaliteit is wat hen aantrekt.

Dacia blijft aantrekkelijk voor hen die het anders willen, die streven naar avontuur zonder in te boeten op praktische zaken. We zijn verheugd om te zien hoe onze rijders niet alleen de slimme keuze maken, maar ook laten zien dat een Dacia een statement is - een combinatie van slimheid, avontuur en stijl.

Van wie is de auto?

538 dj’s Rick en Niels doken in de Dacia van een mistery BN’er en vertelden wat ze daar aantroffen. Een bonnetje van Chinees eten bleek de doorslaggevende hint. Dit moest wel de auto van Frans Bauer zijn!

Wij kijken terug op een succesvolle samenwerking met Radio 538 en wensen alle dagwinnaars heel veel plezier met hun tankpassen t.w.v. €538.

Speciale felicitaties gaan natuurlijk naar Nelissa, de hoofdprijswinnaar. Met dank aan Terwolde Zwolle rijdt Nelissa inmiddels met veel plezier in de Dacia Sandero!