samenvatting

Op 22 juni werd de jaarlijkse SomerRun in Someren gehouden, waar enthousiastelingen samenkwamen voor een dag in het teken van actie en plezier. De deelnemers waren vol energie en motivatie, klaar om de uitdagende obstakels te overwinnen.

Extra bijzonder door de nieuwe Duster

Dit jaar werd de Somerrun extra bijzonder door de aanwezigheid van de nieuwe Dacia Duster. De introductie van deze robuuste SUV trok veel aandacht en zorgde voor een extra dosis opwinding onder de deelnemers en bezoekers.

 

De Dacia Duster, bekend om zijn betrouwbaarheid en stoere uitstraling, viel direct in de smaak bij iedereen die een glimp van deze nieuwe aanwinst opving.

De nieuwe Duster als pendeldienst

Voor het gemak van de bezoekers werd er een pendeldienst georganiseerd die hen langs het parcours vervoerde. Die waren namelijk 8 of 4 kilometer lang en die wandeling werd hen nu bespaard.

 

De bezoekers konden zo op meerdere plekken de actie van dichtbij bekijken, de deelnemers aan moedigen en ze over de finish zien komen.

 

De pendeldienst, met de nieuwe Dacia Duster in de hoofdrol, bleek een groot succes en benadrukte de veelzijdigheid en het comfort van deze SUV.

Somerrun Obstakelrun groot succes

De Somerrun Obstakelrun was een groot succes. De combinatie van uitdagende hindernissen, de introductie van de nieuwe Dacia Duster, en de stralende zon zorgde voor een onvergetelijke dag. Deelnemers en toeschouwers genoten met volle teugen en keerden met een glimlach huiswaarts.