samenvatting

Op 7 juni 2024 reden we in alle vroegte met een aantal gloednieuwe Duster-modellen richting Haarlemmermeer. Hier werd het grote Mud Master event gehouden, met uitdagende hindernisbanen en sportieve challenges, en inderdaad … heel veel modder.

Daar mud je bij zijn, als no-nonsense SUV

Mud Masters is een sportfestival voor sportieve bikkels, buitenmensen, en actieve gezinnen. Kortom, ons soort mensen. Hier was de Duster perfect op z’n plek. Die is tenslotte niet gemaakt voor de ritjes naar de supermarkt, maar om eropuit te trekken met familie of vrienden. Een beetje modder schrikt ons niet af - we gaan er juist óp af.

Een modderveld als showroom

Van de vijf Duster-modellen waarmee we naar het festival reden, werden er twee gebruikt door de Mud Masters crew. Eén stal de show op het festivalterrein, waar bezoekers de Duster van dichtbij konden bekijken. Twee andere Dusters werden ingezet als gratis pendelservice tussen de parkeerplaats en de ingang.

VIP’s kwamen aanrijden in een Duster

Dankzij Renault Nieuwendijk konden deelnemers een VIP taxirit naar Mud Masters winnen. Uiteraard in een gloednieuwe Duster. En ‘s avonds brachten we het hele team weer veilig thuis. Want na een lange dag rennen, tijgeren, klauteren en glibberen in de modder wil je het finishfeest natuurlijk voluit vieren. Dan is het fijn als de BOB geregeld is.

We hebben nu al zin in volgend jaar

We hadden een geweldig weekend bij Mud Masters. En met een beetje geluk, kom je ons daar volgend jaar weer tegen!