Hoe kan ik mijn gegevens wissen als ik mijn auto verkoop?
Als je je auto doorverkoopt, vergeet dan niet je persoonsgegevens te wissen. Je kunt je multimediasysteem resetten vanuit het beheerdersprofiel (het 1e account dat in de auto is aangemaakt) aan de hand van de volgende stappen:
- Ga in je auto naar "Instellingen", vervolgens "Systeem" en tot slot "resetoptie".
- Tik "Fabrieksinstellingen herstellen" aan en tik vervolgens op "De fabrieksconfiguratie resetten en herstellen".
Vergeet niet je auto ook te verwijderen uit uw Mu Dacia-account door de onderstaande instructies te volgen:
- Log in op je My Dacia-account.
- Selecteer de betreffende auto in je virtuele garage.
- Tik op „Dit voertuig verwijderen”.
veelgestelde vragen
online reservering en samenstellen
Heb je vragen over online boeken of het samenstellen van je auto? Neem onze veelgestelde vragen door.
check de FAQ's