Sandero-stadsauto - Motoren

Motoren Dacia Sandero Essential

     

Beschikbare motoren

Essential
Essential
Expression
Expression
Journey
Journey

LPG (1)

TCe 100 ECO-G (LPG)
vanaf € 17.500,00
vanaf € 19.350,00
vanaf € 20.740,00
TCe 90
vanaf € 19.985,00
vanaf € 21.375,00
TCe 90 CVT
vanaf € 23.835,00

Specificaties in detail

Zuinige motoren

Beperk je verbruik en houd je onderhoudsbudget in de hand met onze motoren die perfect afgestemd zijn op jouw dagelijkse leven.

Benzine

De Sandero heeft een benzinemotor met een roetfilter die voldoet aan de geldende Euro6-normen. Zo biedt hij niet alleen comfort maar is hij ook beter voor het milieu.

TCe 90 GPF

Zeer veelzijdig

 

Deze turbomotor van de nieuwste generatie met 3 cilinders en 90 pk is beschikbaar met een handgeschakelde versnellingsbak. De motor is uitermate responsief en rijdt zeer fijn.

TCe 90 CVT GPF

Rijcomfort

 

Deze turbomotor met 3 cilinders en 90 pk wordt gecombineerd met een automatische CVT-versnellingsbak van de nieuwe generatie. Deze versie schakelt lekker vlot, en zorgt ervoor dat je snel kunt starten en vloeiend kunt versnellen.

ECO-G (LPG)

 

De Sandero is ook beschikbaar met een LPG-motor, oftewel ECO-G. 

Ontdek alles over de Sandero LPG-motor in onderstaande video.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.

Schakel ook over

De ECO-G motor wordt ingebouwd tijdens het bouwen van de auto. De motor is veilig en zuinig en biedt dus een schoner en milieuvriendelijker alternatief. Rijden op ECO-G werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op ECO-G (LPG). En nu gebeurt het: je gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die jij aflegt, scheelt weer in de portemonnee.

 

Schakel dus ook over, en laat je verleiden door de gloednieuwe Dacia-serie op ECO-G. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want ECO-G, dat kost je véél minder dan gewone benzine en het rijdt super!

Dacia Sandero met automaat

Dacia Sandero en Stepway met automaat

Soepele en zuinige automaat

De Dacia Sandero is ook als automaat beschikbaar. Deze CVT-automaat schakelt traploos. Je manoeuvreert daardoor soepel en stil door het drukke stadsverkeer en rijdt comfortabel over de snelweg. Sta je onverhoopt in de file? Dan biedt de automaat uitkomst: je hoeft immers niet steeds de koppeling op te laten komen om een stukje vooruit te rijden. 

 

Zuinige automaat

Moderne automaten zijn natuurlijk veel zuiniger dan vroeger. Vandaar dat je met jouw Sandero automaat goede prestaties kan halen tegen een lager verbruik. Kies ook voor een automaat en maak jouw ritten nóg comfortabeler.

Bekijk alle modellen met automaat

Dacia biedt comfort tegen een betaalbare prijs. Dat doen we ook door modellen aan te bieden met automaat. Van SUV tot stadsauto.

 

Ben je klaar voor een rit in de Dacia Sandero?

   

ONTDEK ANDERE MODELLEN