Over Mobilize Financial Services

Mobilize Financial Services is het Nederlandse filiaal van RCI Banque. RCI Banque is vertegenwoordigd in 35 landen in Europa, Amerika, Azië en Afrika.

dacia aftersales

Mobilize Financial Services richt zich op twee soorten klanten: particulier en zakelijk

  • Mobilize Financial Services verstrekt consumptieve kredieten aan particulieren voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s. Daarnaast bieden wij Private Lease en verschillende services aan, zoals verzekeringen en verlengde garantie op jouw Dacia.

 

  • Mobilize Financial Services richt zich ook op de zakelijke markt als jouw partner op het gebied van Operational en Financial Lease-oplossingen

 

Wij zijn een 100% dochteronderneming van Dacia, en zijn gevestigd in hetzelfde pand als Dacia Nederland. Daardoor kunnen wij je van dienst zijn met de meest aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. In samenwerking met jouw Dacia-dealer voorzien wij je van een betrouwbaar en verantwoord kredietadvies.

Contact

Mobilize Financial Services

Handelsnaam van RCI Financial Services B.V.
AFM-vergunningsnummer: 12009781
KvK-nummer 30055070

 

Kom in contact via ons contactformulier

 

Adres:

Boeingavenue 275
1119 PD Schiphol-Rijk

 

Postbus 75760
1118 ZX Schiphol

 

Telefoonnummer:
 020 354 96 20

Bescherming persoonsgegevens en persoonsregistratie

In het kader van haar dienstverlening verwerkt Mobilize Financial Services (MFS) persoonsgegevens. Mobilize Financial Services is een handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Informatie over de wijze waarop MFS persoonsgegevens verwerkt, kun je raadplegen via de Privacyverklaring van MFS.

 

Voor vragen en/of opmerkingen over de wijze waarop Mobilize Financial Services omgaat met jouw persoonsgegevens, kun je contact opnemen via privacy-nederland@mobilize-fs.com of schriftelijk naar:

 

Mobilize Financial Services
t.a.v. Data Protection Officer
Postbus 75760
1118 ZX, Schiphol–Rijk