Je koos voor de meest betrouwbare auto volgens WhatCar?

Betrouwbaarheidsscore 100%

Je hebt je Sandero zorgvuldig uitgezocht. Je hebt gewikt, gewogen en tenslotte kritisch gekozen. En je hebt er verstand van, zo blijkt. Niet alleen is de Dacia Sandero officieel de meest verkochte auto van Europa, hij scoort ook nog eens 100% in betrouwbaarheid.

Een Dacia is geen Lexus, maar het scheelt niets

Volgens het Britse consumentenorganisatie WhatCar? is Lexus het meest betrouwbare automerk met een gemiddelde score van 98.7 procent. Direct achter Lexus komt Dacia met 97.3. Dat scheelt bijna niets. En de rest van de premium merken laat je als Dacia-rijder ver achter je.

De Sandero scoort 100% op betrouwbaarheid

In de categorie kleinere auto’s scoort de Sandero zelfs de volle 100%. Yup, 100! Natuurlijk wisten we al dat we goede auto’s maken, maar toch hebben we het even flink gevierd. En we moedigen je aan hetzelfde te doen!

Ontdek de Sandero

Hoe is er getest?

De Britse consumentenorganisatie WhatCar? onderzocht welke auto’s in de afgelopen 12 maanden reparaties hadden ondergaan, wat het kostte en hoe lang de auto daardoor in de garage stond. Kleine storingen wogen minder zwaar dan serieuze reparaties. In omvang en kwaliteit is de test van WhatCar een van de grootste ter wereld.

Nog geen Sandero-rijder? Gelukkig is dat eenvoudig te fixen

Testen zoals die van WhatCar? zeggen meer dan een glanzende brochure of advertentie. Een goede reden dus voor een bezoekje aan de Dacia dealer. En voor wie na deze test nog twijfelt tussen een Dacia of een Lexus, hebben we nu extra aantrekkelijke deals. Of je nu van plan was een nieuwe auto te kopen of te private leasen.


Ontdek de Sandero Stepway

Je Sandero is nog voordeliger als Bi-Fuel

Om rijden nog voordeliger te maken, heeft Dacia een ruim aanbod bi-fuel modellen. De auto start dan op benzine en schakelt daarna automatisch over op goedkoper LPG. Je begint al met besparen vanaf 6.000 kilometer per jaar.

100% betrouwbaar, plus 100% garantie

Volgens WhatCar? is de kans dat je Sandero bij de garage staat erg klein. Maar er kan altijd iets gebeuren. Zelfs met een Sandero. Daarom kun je bij Dacia heel voordelig een voordelig onderhoudscontract afsluiten. Dat geeft je 100% peace of mind.