samenvatting

Onze nieuwe Dacia Duster is het volgende hoofdstuk van een model dat bewezen heeft de markt te kunnen veranderen. De derde generatie van onze succesvolle SUV laat zien waar Dacia voor staat: auto’s met strak design en volwassen interieur. Bovendien is het nog steeds een van de voordeligste SUV's die je nieuw kunt kopen. Ontdek voor welke prijs jij al kan instappen in 2024!

Ontdek de Dacia Duster >> 

Wat is de prijs van de nieuwe Dacia Duster?

In 2024 rijd je al in een nieuwe Dacia Duster vanaf € 25.590,00. Hij is iets duurder dan zijn voorganger, maar hiervoor krijg je meer Duster dan ooit.  De nieuwe Duster biedt niet alleen een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding binnen zijn segment, maar ook een ruimer interieur en een scala aan nieuwe uitrustingsopties die hem uniek maken in zijn klasse.

Ontdek de nieuwe Dacia Duster

 

Uitrustingsniveaus

Met in totaal vier uitrustingsniveaus – Essential, Expression, Extreme en Journey – is er een Duster voor elke rijstijl. Kies voor de robuuste en praktische Duster Extreme, met zijn opvallende design en handige functies zoals modulaire dakrails en rubberen vloermatten. Of ga voor de verfijnde elegantie en technologie van de Duster Journey, met comfortabele details zoals een draadloze smartphonelader en automatische parkeerrem. Vergelijk hier de verschillende versies van de Duster, inclusief prijzen. 

 

YouClip Accessoiresysteem

Maak kennis met YouClip, het slimme accessoiresysteem van Dacia waarmee je tal van specifieke accessoires praktisch en stevig kunt bevestigen in het interieur van de nieuwe Duster. Met standaard vier of optioneel zes YouClip-bevestigingspunten, biedt de Duster ruimte voor al jouw benodigdheden.

 

Nieuw kleurenpalet

Personaliseer je Dacia Duster met een scala aan kleuropties, waaronder de nieuwe metallic lakkleur Sandstone, Lichen Kaki, Cedar Green, Brun Terracotta, Gris Schiste, Noir Nacré en Blanc Glacier. 

 

Motoren en transmissies

De nieuwe Dacia Duster biedt keuze uit geavanceerde motoren, waaronder de TCe 130 met mild hybrid-aandrijflijn voor een verminderd brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot. Of wat dacht je van de HYBRID 140-motor voor een efficiënte stadservaring? Bovendien kan jouw nieuwe Duster worden uitgerust met een ECO-G 100 bi-fuelmotor. Rijd hiermee op benzine én lpg voor een flinke besparing op brandstofkosten. En dat zonder in te leveren op prestaties.

Nieuwe Dacia Duster financieren

Wil je jouw nieuwe Dacia Duster kopen, leasen of financieren? Waar je voorkeur dan ook naar uitgaat, wij hebben een passende oplossing voor jou. Ontdek snel de lease- en financieringsmogelijkheden voor de Dacia Duster.