Sandero Stepway-crossover - Motoren

Motoren Nieuwe Dacia Sandero Stepway

     

Beschikbare motoren

Stepway Essential
Stepway Essential
Stepway Comfort
Stepway Comfort

LPG + Benzine (1)

TCe 100 Bi-Fuel GPF
vanaf € 18.190,00
vanaf € 19.150,00
TCe 90 CVT GPF
vanaf € 22.150,00
TCe 90 GPF
vanaf € 18.750,00
vanaf € 19.690,00

Specificaties in detail

Zuinige motoren

Beperk je verbruik en je houd een oogje op je onderhoudsbudget met onze motoren, die perfect afgestemd zijn op jouw dagelijks leven.

Benzine

De nieuwe Sandero Stepway heeft een benzinemotor met een roetfilter die voldoet aan de geldende Euro6-normen. Zo biedt hij niet alleen comfort maar is hij ook beter voor het milieu.

TCe 90

Zeer veelzijdig

 

Deze turbomotor met 3 cilinders en 90 pk is beschikbaar met een handgeschakelde versnellingsbak, zodat je je brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunt beperken zonder in te boeten op rijplezier.

TCe 90 CVT

Rijcomfort

 

Geniet van een heerlijke en prettige rijbeleving. Deze turbomotor met 3 cilinders en 90 pk wordt gecombineerd met een automatische CVT-versnellingsbak  van de nieuwe generatie. Deze motor zorgt ervoor dat je snel kunt starten, flexibel kunt versnellen en vlot kunt schakelen.

Bi-Fuel

 

De nieuwe Sandero Stepway is nu beschikbaar met een Dacia-benzinemotor en met een LPG-motor.

 

Ontdek alles over de nieuwe Sandero Stepway LPG-motor in onderstaande video.

Accepteer de social media cookies om de video's te bekijken.Beheer

Schakel ook over

De TCe 100 Bi-Fuel motor wordt ingebouwd tijdens het bouwen van de auto. De motor is veilig en zuinig en biedt dus een schoner en milieuvriendelijker alternatief. Rijden op Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: je gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die jij aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als je veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

 

Schakel dus ook over, en laat je verleiden door de gloednieuwe Dacia-serie op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost je véél minder dan gewone benzine en het rijdt super!

Alles over Bi-Fuel

Dacia Sandero Stepway met automaat

Dacia Sandero en Stepway met automaat

Soepele en zuinige automaat

De Dacia Sandero Stepway is ook als automaat beschikbaar. Deze CVT-automaat schakelt traploos. Je manoeuvreert daardoor soepel en stil door het drukke stadsverkeer en rijdt comfortabel over de snelweg. Sta je onverhoopt in de file? Dan biedt de automaat uitkomst: je hoeft immers niet steeds de koppeling op te laten komen om een stukje vooruit te rijden.  

 

Zuinige automaat

Moderne automaten zijn natuurlijk veel zuiniger dan vroeger. Vandaar dat je met jouw Sandero Stepway automaat goede prestaties kan halen tegen een lager verbruik. Kies ook voor een automaat en maak jouw ritten nóg comfortabeler.

Jouw Sandero samenstellen

Bekijk alle modellen met automaat

Dacia biedt comfort tegen een betaalbare prijs. Dat doen we ook door modellen aan te bieden met automaat. Van SUV tot stadsauto.

 

Ben jij klaar voor de nieuwe Dacia Sandero Stepway?

   

Bekijk deze andere modellen

SANDERO
SANDERO
vanaf € 16.890,00
SANDERO TCe 100 Bi-Fuel GPF Comfort (BVM5)
DUSTER
DUSTER
vanaf € 20.550,00
DUSTER TCe 100 Bi-Fuel Essential
SPRING
SPRING
vanaf € 20.450,00
SPRING Comfort