Glasservice

Een steentje dat met 100 kilometer per uur je voorruit raakt, een aanrijding of inbraak: ruitschade zit in een klein hoekje. Herstel of vervanging is precisiewerk, waarvoor de juiste aanpak en de juiste materialen vereist zijn. Bij je Dacia-dealer wordt elke ruitreparatie uitgevoerd door een ervaren vakman.

 

Herstellen of vervangen?

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Betreft het een kleine beschadiging buiten het blikveld van de bestuurder, dan is herstel van de oude ruit meestal mogelijk. Deze wordt dan met behulp van een speciale kunsthars onzichtbaar gerepareerd, een ingreep die binnen een uur klaar is. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Reparatie van de oude voorruit is uiteraard goedkoper dan vervanging door een nieuwe. Daarom geven veel verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Heb je een Casco-, WA-Plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt.

 

Voor het vervangen of repareren van een ruit rekent de Dacia-dealer een All-in prijs. Bovendien krijg je 12 maanden Dacia Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

 

Maak een afspraak