Airconditioning

Om het rijplezier in je Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste tempratuur in de auto, ook laat de airconditioning je genieten van de frisse lucht in je Dacia.

Vier belangrijke redenen waarom de airconditioning van je 
Dacia een periodieke service beurt bij de Dacia-dealer verdient:

1.Kostenbesparing
Een goed werkend airconditioning zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkom je dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

2.Hygiëne
Na verloop van 
tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.

3. Veiligheid
Als je airco goed functioneert, voorkomt hij dat je ramen beslaan. Bovendien houdt hij je als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleert je 
Dacia-dealer de volledige werking van je aircosysteem. Eventuele herstellingen voert je Dacia dealer vakkundig voor je uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

4.Werking
Je airconditioning werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt je Dacia heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen je temperatuurcomfort. 

Dacia Airco Service All-in tarieven: 

Dacia heeft verschillende aircoservicepakketten ontwikkeld, met landelijk geldende All-in adviesprijzen. Afhankelijk van het type Dacia dat je rijdt is er altijd een pakket geschikt om je airconditioning in optimale conditie te brengen en te houden.  


Airco reiniging vanaf € 39,- 
Controleren werking en tempratuur
Visuele controle staat van leidingen
Reiniging (desinfecteren)
Optioneel pollenfilter vervangen

Airco Servicebeurt vanaf € 139,-
Koudemiddel vervangen
Compressorolie bijvullen
Lek test uitvoeren van het hele systeem d.m.v. contractvloeistof
Optioneel pollenfilter vervangen  


> Maak een afspraak