Mijn Media Nav multimedia- en navigatiesysteem bijwerkenJe hebt zojuist een auto aangeschaft die voorzien is van het Media Nav multimedia- en navigatiesysteem. Dit is een intuïtief, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig navigatiesysteem, voortgekomen uit een samenwerking van internationaal erkende partners: NAVTEQ, wereldwijd toonaangevend leverancier van digitale cartografische gegevens, Nav N Go, belangrijke speler in de markt van gps-navigatiesoftware, en LG, een van de wereldspelers op het gebied van elektronische systemen, informatie en telecommunicatie.

JE MEDIA NAV IN ZES STAPPEN BIJWERKEN:

 • WAAROM MOETEN MIJN KAARTEN BIJGEWERKT WORDEN?

  Aangezien het wegennet voortdurend in ontwikkeling is (20 procent van de wegen wordt jaarlijks gewijzigd), is het van essentieel belang om de cartografische navigatiegegevens up-to-date te houden, zodat het navigatiesysteem helemaal correct blijft werken. Daarom worden twee keer per jaar nieuwe updates beschikbaar gesteld via www.dacia.naviextras.com.

  Door regelmatig je kaarten te actualiseren, profiteer je van de recentste informatie:
   - Optimalisering van de routes en de reistijden met behulp van nieuwe routes.

   - Uitbreiding van het aantal wijzigingen in het wegennet (knooppunten/afritten, verkeersregels, snelheidsbeperkingen, straatnamen …).

   - Bijgewerkte aanduidingen van nuttige voorzieningen (restaurants, parkeerplaatsen, benzinestations …).

  > Zie de ontwikkelingen in het wegennet

  Bespaar tijd en geld en verminder je energieverbruik!

  Je gaat naar het buitenland en je wilt het bereik van je GPS uitbreiden. Op www.dacia.naviextras.com vindt je een groot aanbod aan aanvullende kaarten.
  Een kaart kopen

 • GOED OM TE WETEN

  Voor het downloaden van de gekozen bestanden wordt het gebruik van een USB-stick van ten minste 4 GB capaciteit aanbevolen. Je bent niet verplicht om voor elke update dezelfde USB-stick te gebruiken. Niettemin dient dezelfde stick gebruikt te worden om het gehele proces van een update te voltooien (stap 2: het navigatiesysteem identificeren, stap 5: kopen en downloaden en stap 6: installeren in de auto).