Route Service en Route Service+

Dacia Route Service

Als onderdeel van de fabrieksgarantie helpt Dacia Route Service je als dat nodig is. Staat je auto stil vanwege pech?  Eén telefoontje naar Dacia Route Service is voldoende. Wij staan 24 uur per dag voor je klaar, 7 dagen per week. Je krijgt direct telefonische ondersteuning in het Nederlands. De dichtstbijzijnde Dacia-dealer of een professionele hulpverlener komt zo snel mogelijk naar je toe om de pech te verhelpen. Of de auto nu voor de deur staat of in het zuidelijkste puntje van Spanje, de pechhulp geldt voor bijna heel Europa. Kan het probleem niet direct verholpen worden, dan wordt je auto naar de dichtstbijzijnde Dacia-dealer gebracht.

Dacia Route Service+*

Met Dacia Route Service+ kun je je verzekeren van uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie periode én na afloop van de fabrieksgarantie. Heb je nog fabrieksgarantie, dan kun je je voor € 19,95 uitgebreider verzekeren. Buiten de fabrieksgarantie kan dit vanaf € 44,95. Hiermee ben je verzekerd van vele extra diensten bij een onverhoopt pechgeval, zowel in het binnenland als in het buitenland. Duurt de reparatie van de auto bijvoorbeeld wat langer, dan regelt Dacia Route Service+ zo nodig een hotelovernachting of vervangend vervoer (creditcard vereist). Bekijk de brochure en zie op welke diensten je nog meer kunt terugvallen als je onverhoopt pech krijgt.

Klik hier om direct een polis af te sluiten.

In Nederland bel je voor DACIA Route Service+ 0900-999 8700 en in het buitenland +3120-5929733.
 

 - Brochure Dacia Route Service+
 - Algemene voorwaarden Dacia Route Service+

 

*  Je kunt Dacia Route Service+ afsluiten als je Dacia in onderhoud is bij een officieel door DACIA NEDERLAND erkend lid van het Dacia distributienetwerk. Voor meer informatie raadpleeg de algemene voorwaarden.

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.