Je bekijktDacia.nl

Slimme Rik gaat voor de Dacia Duster

Een fullsize SUV, voor een slimme prijs

Heb jij onze nieuwste video al gezien? Rik, Slimme Rik, gaat voor ‘the best of both worlds’: een grote aankoop doet hij niet zomaar, Rik kiest het beste voor de slimste prijs. Zodat hij ergens anders weer lekker uit de bocht kan vliegen. Vandaar zijn keuze voor de Dacia Duster Série Limitée Tech Road. Benieuwd? Lees gauw mee.

Alt Image C29

Slimme Rik

Rik rijdt graag rond in een fullsize SUV, die ook nog eens functioneel is. En natuurlijk voor een slimme prijs. Wij kennen het gevoel, Rik. Daarom is de Dacia Duster de perfecte keuze. Een SUV voor een slimme prijs, terwijl hij alles uit het leven kan halen én mooie cadeaus kan kopen voor zijn vrouw. Het beste van twee werelden: de Dacia Duster Série Limitée Tech Road.

 

Série Limitée Tech Road

 

Begin februari lanceerden we de Dacia Série Limitée Tech Road: dit is de nieuwste en meest geavanceerde uitvoering voor alle Stepway-modellen van Dacia. Deze vernieuwde uitvoering van de Dacia Duster, Sandero, Logan MCV, Lodgy en Dokker is te herkennen aan de rode details in het in- en exterieur. Ook zijn deze Stepway-modellen uitgerust met onderscheidende designwielen. Bovendien zijn de Duster, Lodgy en Dokker nu leverbaar met geheel nieuwe 1,3-liter turbobenzinemotoren.

 

Wil jij ook leven als een prins? Wil jij alles uit het leven halen? Ga dan snel langs bij de dealer en ervaar de Série Limitée Tech Road nu zelf.
 

Alt Image C28v0
 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen