Je bekijktDacia.nl

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

...wat ik maar wil! Want als je met de auto op vakantie gaat, kun je een heleboel meenemen. Zeker als je gebruikt maakt van de handige tips die we voor je op een rij hebben gezet.

Zo begin je met inpakken

Voordat je de auto gaat inpakken, begin je met het bepalen van wat je mee wilt nemen. Zó doe je dat het meest efficiënt.

Tip #1 Bezint eer ge begint
Begin niet vol enthousiasme meteen met het inpakken van je koffer, maar maak eerst een checklist. Zo weet je zeker dat je niets vergeet.

 

Tip #2 They will see you rollin’
Wist je trouwens dat je kleding beter kunt oprollen dan opvouwen? Geloof ons: de tijd die je hierin steekt is het echt waard: het scheelt je enorm veel ruimte.

 

Tip #3 Zip it!
Neem je spelletjes mee? Haal ze uit het doosje, en stop ze (eventueel met spelregels) in 1 ziplock zakje. Zo raak je niets kwijt tijdens de reis.

 

Tip #4 Wie wat bewaart….
Het lijkt nu misschien lastig, maar later ben je ons er dankbaar voor: houd ruimte in je koffer open voor (enkele) vakantie-aankopen.

Duster

… en zo pak je de auto in

We gaan altijd graag met de auto op vakantie, maar het liefst doen we dit in de Dacia Duster. Dankzij de modulariteit van het interieur past deze auto zich aan al jouw avonturen aan. Maar hoe pak je deze nou het beste in? Zware spullen onderop en dat wat je snel nodig hebt vooraan, dat weet je natuurlijk wel. Met de onderstaande tips word je een echte inpak-professional.

Dacia koffer

Tip #5 Slaap zacht
Gaan de kinderen mee op de achterbank? Zorg dat er hier alleen maar zachte items liggen en dat deze niet door de auto kunnen zwerven. Denk aan kussens en slaapzakken: deze zijn fijn om tegenaan te liggen tijdens de reis.


Tip #6 Netje(s) hoor!
Spullen die je onderweg nodig hebt, zoals je waterflesje en een tijdschrift, passen in de achterleuning van de voorstoelen. Maar wist je dat je een kleine koffer zo ook veilig kunt opbergen? Het verticale opbergnet zorgt ervoor dat die koffer op z’n plek blijft tijdens het rijden. Wel zo veilig.


Tip #7 Geen vuiltje op de vloer
Wil jij je barbecue inclusief zak kolen meenemen? In de Dacia Duster hoef je je geen zorgen te maken over het vervoeren van vieze spullen. De bagageruimtemat beschermt de originele vloerbedekking, is makkelijk schoon te maken en past perfect in de bagageruimte van jouw auto.


Tip #8 De paden op, de lanen in
Ga jij tijdens je vakantie niet alleen graag offroad met je Dacia Duster, maar ook met de fiets? Met een fietsendrager op je trekhaak neem je je mountainbike eenvoudig mee. De wind door je haren, de unieke plekken die je bezoekt en de dagelijkse beweging maken jouw vakantie nóg fijner.


Tip #9 Je kunt het dak op

Wil jij ook altijd meer meenemen dan wat in je auto past? Maak dan gebruik van een dakkoffer. Deze is beschikbaar in verschillende maten en kan dichtgemaakt worden met een sleutel zodat jouw spullen veilig blijven.

Wij denken dat je een heerlijke vakantie tegemoet gaat met deze weetjes en tips. In de Dacia Duster accessoirelijst lees je meer over de beschikbare accessoires.

Alt Image C29
 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen

Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie