Je bekijktDacia.nl

"Ik doe nooit mee met winacties, maar omdat het om een Dacia ging..."

Afgelopen winter kon je tijdens de Dacia ‘Zeker Wel’ campagne één week vakantie met een gloednieuwe Dacia naar keuze winnen. Kees was de gelukkige winnaar van deze actie. Samen met zijn vrouw Maria is hij een week op vakantie gegaan met de Dacia Sandero Stepway. Hoe hij het vond? Kees vertelt je er alles over.

Tijdens de Dacia ‘Zeker Wel’ campagne hoefde je voor de aanschaf van een nieuwe Dacia niets te laten. Naast deze aanbieding was er ook een prijs te winnen: een week vakantie met een Dacia naar keuze, inclusief zakgeld! Het enige wat je hoefde te doen was je gegevens achterlaten op de website van de campagne.


“Ik zag op Facebook een advertentie voorbij komen waarin de actie stond. Normaal gesproken doe ik nooit mee met winacties, maar omdat het om een Dacia ging… besloot ik toch mee te doen. Dat ik zou winnen had ik totaal niet verwacht!”, vertelt Kees over hoe hij de actie tegenkwam. “Mijn vrouw Maria en ik gaan vaak naar Frankrijk op vakantie, daar zie je veel Dacia’s rijden. Een autogek ben ik helemaal niet, maar een Dacia valt toch op. Ik moet dan altijd aan dat liedje van Queen uit die TV-reclame denken: ‘Another one drives a Duster’. Zo’n nummer uit mijn tijd blijft toch hangen.”

Dacia Sandero Zeker Wel-actie
Dacia Sandero Stepway

De Sandero Stepway kiezen

Kees mocht zelf aangeven in welk model Dacia hij een week op vakantie wilde gaan. “Ik rijd geen Dacia, dus dat was nog best lastig kiezen… Maria en ik zijn daarom samen naar een Dacia dealer gegaan en hebben de situatie uitgelegd. De dealer heeft ons toen alles verteld over de verschillende Dacia modellen. Uiteindelijk waren we het meest enthousiast over de Dacia Sandero Stepway. Je stapt makkelijk in deze auto, het zit lekker en je hebt een goede kijk op de weg.”


De Dacia Sandero Stepway is een crossover met een hoge instap, waardoor je hoger zit dan veel andere bestuurders. Ook is er alle ruimte voor bagage dankzij de grote kofferruimte van dit model en beschikt hij over 5 zitplaatsen. Daarnaast heeft de Sandero Stepway recent zowel aan de binnen- als aan de buitenkant een facelift gekregen. Kees en Maria zullen zelf dus ook wel opvallen tijdens de vakantie!


Naast de ruimte en het comfort hebben Kees en Maria ook gebruik gemaakt van de technologie in de Dacia Sandero Stepway. Ze zijn in hun week vakantie heel Nederland doorgereden, van de gezellige Kaasmarkt in Alkmaar tot het prachtige natuurgebied de Soesterduinen. Dan komt zo’n Media Nav multimedia- en navigatiesysteem toch goed van pas! En inparkeren in de oude binnenstad van Hoorn is wel zo makkelijk met de ingebouwde achteruitrijcamera.

“De Sandero Stepway maakt van autorijden een feestje!”

Na een week rijden is Kees erg enthousiast over de Dacia Sandero Stepway. “Het is een hele andere ervaring dan rijden in onze eigen auto! De Dacia Sandero Stepway is lekker ruim en rijdt heel comfortabel. We hadden trouwens verwacht dat de auto zwaarder is en daarom meer verbruikt. Dat bleek erg mee te vallen!”

 

Kees en Maria hebben duidelijk genoten van een weekje rijden in de Sandero Stepway. Welk Dacia model zou jij kiezen? We zijn benieuwd! Laat het weten in een reactie.

Alt Image C29
 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen