Je bekijktDacia.nl

De Dacia Hattrickdagen trip naar Italië

Op 25 november 2017 was het eindelijk zover! Samen met de winnaars van de Dacia Hattrickdagen vertrokken we naar Italië om de wedstrijd van Udinese tegen Napoli bij te wonen. De wedstrijd bijwonen is niet het enige wat we hebben gedaan. In dit blog nemen we jullie mee naar het complete weekend in Italië! We vroegen Leendert Fokker, één van de winnaars van de Dacia Hattrickdagen, wat hij van het weekend vond.

De reis

Vroeg in de ochtend verzamelen we met 16 mensen op de luchthaven van Schiphol. Allemaal met dezelfde bestemming: Udinese! “We werden leuk ontvangen en maakten kennis met de groep. Ik vond het direct een erg leuke groep mensen.” vertelt Leendert. Na een korte introductie is het tijd om te vertrekken.

“Op een schaal van 1 tot 10 zou ik het een 11 willen geven, het weekend was perfect!”

Prijswinnaars Dacia Hattrickdagen

Een trip naar Venetië

Eenmaal aangekomen, genieten we van een heerlijke lunch. Daarna gaan we op pad en rijden we richting Venetië. Daar wordt er een splitsing gemaakt. De groep kan kiezen tussen een culturele tour door de stad of kiezen om zelfstandig door de stad te lopen en wat te winkelen. Leendert koos voor het winkelen: “We hebben heerlijk door de stad gewandeld en genoten van de mooie gebouwen.” We vragen hem of hij ook in een gondel heeft gezeten: “Daar was helaas niet genoeg tijd voor, dus dat bewaar ik voor de volgende keer.” Rond een uur of vijf vertrekken we weer naar de bus.

Een terugblik

Na een heerlijke dag in Venetië komen we aan bij het hotel, waar we met z’n allen een hapje eten. Als we aan Leendert vragen wat hij van het eten vond antwoordt hij lachend: “Het diner was lekker en uitgebreid, kortom: top!” Na het eten wordt er door sommigen nog een biertje gedronken en wordt er teruggeblikt op een leuke en geslaagde dag.

Dacia Aftersales
Dacia Aftersales

Matchday

Zondag is het moment daar: de wedstrijd tussen Udinese en Napoli. We vertrekken met een bus richting het stadion van Udinese: de Dacia Arena. Aangekomen bij het stadion staat er iemand klaar om een rondleiding te geven. Geen enkele hoek van het stadion blijft gespaard! Leendert: “We hebben het stadion van alle kanten kunnen aanschouwen, het was schitterend.” Na de rondleiding door het stadion wordt de groep verwacht in de presidentiële suite voor een lunch. Na een geslaagde lunch is het tijd om naar de wedstrijd te kijken. Leendert omschrijft de wedstrijd als volgt: “Het Italiaanse voetbal viel me toch wat tegen. Ik had er meer van verwacht. Maar de sfeer in het stadion was heel goed!”

Meet and greet

Na de wedstrijd mag de groep nog even het veld op en is het tijd voor een meet en greet met de Nederlandse Udinese speler Bram Neutink. Na de persconferentie van de wedstrijd is er tijd om een handtekening te vragen en om op te foto te gaan. Leendert: “Erg leuk om een Nederlandse voetballer hier te ontmoeten.” Hoewel Udinese de wedstrijd met 1-0 verloor, was de sfeer heel goed en vertrokken we met een goed gevoel weer naar het hotel. In het hotel werd nog getoast op een geslaagd weekend. Wanneer we vragen of Leendert het weekend een cijfer wil geven, zegt hij: “Op een schaal van 1 tot 10 zou ik het een 11 willen geven, het weekend was perfect!”

Dacia Editorial Newsitem
 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen

Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie