Je bekijktDacia.nl

Alles over de nieuwe Dacia Duster

In 2009 werd de eerste Dacia Duster gepresenteerd aan het publiek. Dankzij de veelzijdigheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid werd de Duster enorm populair. Nu, ruim 8 jaar later, introduceren we de nieuwe Dacia Duster. Benieuwd? Lees mee!

Dacia Duster Offroad

Een echte terreinwagen

Aan het uiterlijk van de Dacia Duster is het al te zien: hij is nog robuuster en gespierder dan zijn voorganger. De grille heeft een upgrade gekregen en is groter en oogt stoerder. Deze aanpassingen benadrukken het feit dat de Duster een echte terreinwagen is. Hij heeft een hoge ophanging en met de krachtige en zuinige TCe 125 motor kan de nieuwe Dacia Duster elk terrein aan!

Nog veiliger rijden

De nieuwe Dacia Duster is uitgerust met een aantal technische snufjes, zoals Blind Spot Warning*. Dankzij dit systeem krijg je een waarschuwing wanneer iets of iemand zich in je dode hoek bevindt. Hierdoor kun je je omgeving beter in de gaten houden met het gevolg dat er minder kans is op een ongeluk.

duster

Een weids uitzicht

Met de multi-view camera houd je alles wat om de auto heen gebeurt goed in de gaten. Dit 360° graden camerasysteem* waarschuwt je voor obstakels in de buurt.

duster camera

Alles-in-één navigatie

Ook beschikt de nieuwe Dacia Duster over Media Nav, een navigatiesysteem met verschillende andere functies. Naast navigatie kun je namelijk ook bellen, radio en muziek luisteren én audio streamen. Dat dit alles op een groot scherm en makkelijk bedienbaar is, maakt de Media Nav navigatie- en multimediasysteem* een handige functie.

Boodschappenproof

Ken je dat moment? Je staat met je handen vol bij de auto en probeert je autosleutels te vinden in je jaszak of tas en alles valt uit je handen. Met de nieuwe Duster hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je krijgt namelijk een Dacia Handsfree Card*, waardoor je de sleutel alleen maar in je zak hoeft te hebben om de auto te openen. Hoe makkelijk is dat?

duster handsfree card

We hebben je nu een aantal details van de nieuwe Duster verteld, maar de beste manier om de auto te ervaren is… door het zelf uit te proberen! Daarom raden we je aan om een proefrit te maken om erachter te komen hoe de nieuwe Dacia Duster presteert. Meer informatie vind je op de website.

 

*Genoemde optie verkrijgbaar tegen meerprijs.

 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen

Deze website maakt gebruik van cookies, verzamelt daarmee informatie over jouw online activiteiten en koppelt deze aan je persoonlijke gegevens. Door deze website verder te bezoeken, accepteer je het plaatsen van cookies op je computer/telefoon/tablet en de koppeling met je persoonlijke gegevens.
Meer informatie