Je bekijktDacia.nl

Dacia Blog

Het blog van Dacia

Dacia roadtrip

Op roadtrip met de Dacia Duster

De afgelopen jaren knijpen Oene Kingma, zijn vrouw en ook zijn zus er elke zomer tussenuit met hun Dacia Duster en caravan. Ze maken tijdens de vakantie gedurende vier weken vele kilometers door heel wat Europese landen en ontdekken zo steeds meer nieuwe plekken.

Lees meer
10 dingen die je mee moet

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

...wat ik maar wil! Want als je met de auto op vakantie gaat, kun je een heleboel meenemen. Zeker als je gebruikt maakt van de handige tips die we voor je op een rij hebben gezet. Nieuwsgierig?

Lees meer
Slimme rik

Slimme Rik gaat voor de Dacia Duster

Heb jij onze nieuwste video al gezien? Rik, Slimme Rik, gaat voor ‘the best of both worlds’: een grote aankoop doet hij niet zomaar, Rik kiest het beste voor de slimste prijs. Zodat hij ergens anders weer lekker uit de bocht kan vliegen. Vandaar zijn keuze voor de Dacia Duster Série Limitée Tech Road. Benieuwd? 

Lees meer
Dacia roadtrip

De 10 meest gestelde vragen over Dacia Private Lease

Private Lease wordt steeds populairder. Er zijn veel vragen rondom deze contractvorm. Hoe zit het eigenlijk met de contractduur? Wat is het verschil tussen Dacia Private Lease en een auto financiering? Of: ben je wel verzekerd als je voor Dacia Private Lease kiest?

Lees meer
10 dingen die je mee moet

10 dingen die je niet moet vergeten in je Dacia

Een goede voorbereiding is het halve werk én voorkomt stress! Ongeacht je bestemming is er altijd een verplicht aantal dingen dat je mee moet nemen tijdens je autorit. Welke items zijn nog meer handig om mee te nemen, ondanks dat ze niet verplicht zijn?

Lees meer
Vier beste carhacks op een rijtje

De 4 beste carhacks op een rijtje

De modellen van Dacia zijn voorzien van allerlei technische gemakken. Naast deze technische gemakken hoorden we van verschillende Dacia-rijders dat zij nog wel een aantal trucjes wisten om het onderhouden en het rijden in een Dacia nóg gemakkelijker te maken. We hebben 4 van deze handige tips voor je op een rijtje gezet.

Lees meer
 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen