Dacia Blog

Het blog van Dacia

Vier dagen in een Duster

De 4 beste carhacks op een rijtje

De modellen van Dacia zijn voorzien van allerlei technische gemakken. Naast deze technische gemakken hoorden we van verschillende Dacia-rijders dat zij nog wel een aantal trucjes wisten om het onderhouden en het rijden in een Dacia nóg  gemakkelijker te maken. We hebben 4 van deze handige tips voor je op een rijtje gezet. 

Lees meer
Dacia Hattrickdagen

De Dacia Hattrickdagen trip naar Italië

Op 25 november 2017 was het eindelijk zover! Samen met de winnaars van de Dacia Hattrickdagen vertrokken we naar Italië om de wedstrijd van Udinese tegen Napoli bij te wonen. De wedstrijd bijwonen is niet het enige wat we hebben gedaan. In dit blog nemen we jullie mee naar het complete weekend in Italië! We vroegen Leendert Fokker, één van de winnaars van de Dacia Hattrickdagen, wat hij van het weekend vond.

Lees meer
Daciasten

De grootste Dacia-fans van Nederland

Er zijn geen grotere fans van Dacia dan de “Daciasten”. Deze groep trouwe Dacia-rijders zocht een manier om in contact te komen met andere Dacia-fans. Om dit doel te bereiken, maakten ze een website. Al snel groeide de site uit tot een online fanclub van Dacia-rijders uit heel Nederland. De club telt nu ruim 100 actieve leden en groeit nog altijd. We interviewden Rick Dekker van Dacia Club Nederland en stelden hem vragen over de grootste fanclub van ons merk. Lees je mee?

Lees meer
Getunede Dacia Duster

De meest gestylede Dacia van Nederland

Dagelijks ontvangen we prachtige foto’s van jullie Dacia’s. Zoals van een Dacia Logan MCV met aanhangwagen onderweg naar de camping, of een Dacia Duster geparkeerd op het strand van Denemarken. Er is één Daciast die ons regelmatig verrast met wel héél bijzondere foto’s! Deze berichten van Fred delen we graag. Lees je mee met dit bijzondere verhaal?

Lees meer
Dacia Duster met hond

6 tips om de perfecte foto van jouw Dacia te maken

Welke zelf geschoten kiekjes heb jij op de schoorsteenmantel staan? Foto’s herinneren je aan een leuke gebeurtenissen met vrienden, aan die gezellige vakantie op Texel of aan familie. Daarnaast maken we ook vaak foto’s van dingen waar we erg trots op zijn, zoals: onze Dacia! Ook zonder professionele spullen is het mogelijk om mooie foto’s te maken van je auto. Hoe? We delen zes handige tips met je.

Lees meer
Dacia Winter

De Dacia Wintersportchecklist

Het wintersportseizoen is in volle gang! Vertrek jij binnenkort ook naar de sneeuw met je Dacia? Dan is het niet alleen tijd om je eigen koffer in te pakken, maar ook om na te denken over alles wat je auto nodig heeft!

Lees meer
 • SubPrefooter Icon

  Altijd iemand uit het netwerk in de buurtMeer dan 75 Dacia-verkooppunten in Nederland

 • SubPrefooter Icon

  24 uur per dag hulpIn Nederland en in Europa

 • SubPrefooter Icon

  Expertise uit het netwerkDuidelijke oplossingen aansluitend op alle situaties

 • SubPrefooter Icon

  Gegarandeerd originele onderdelen6 jaar garantie op alle plaatmetalen onderdelen