Accessoires

Maak het leven nog comfortabeler met de accessoires voor de Dacia Sandero

     


Ga er op uit! Een weekend mountainbiken in de Ardennen met de vaste of afneembare trekhaak zet jij gemakkelijk je mountainbikes achter op de Sandero. En is er hulp nodig bij een verhuizing, met 1080kg trekgewicht neem jij zijn of haar inboedel mee naar de plaats van bestemming.

 


Een echte muziekliefhebber? Ga dan voor de mogelijkheden van FOCAL en creëer een ware concertzaal in het interieur van de Sandero. Er is een ruime keuze aan speakers, ga voor 2 of 4 speakers. Of wens je ook een subtiele subwoofer voor de extra bite?

     
 


Maak de Sandero sportiever door te kiezen voor de 16 inch Runway velgen. De zwarte accenten in deze velgen geven de auto nog meer looks en laten de Sandero echt tot zijn recht komen.

 


Je kent het wel, een dag naar het strand is de hele auto vol zand. Met de Modulaire bagageruimte-bescherming EasyFlex bescherm je de kofferbak tegen alle viezigheid, dus ook tegen zand. Deze bagageruimte-bescherming is uitklapbaar en beschermt daardoor niet alleen je kofferbak maar ook je laaddrempel.

     

Bekijk de brochure         Terug naar de Sandero