Terug naar de Logan MCV
Terug naar de Logan MCV

Dacia Logan MCV

De stationwagen die aan al je wensen voldoet Terug naar de Logan MCV

Een ruime keuze aan brandstofmotoren die bij jouw gebruik passen

Logan MCV - Motoren
 • Benzinemotor

  TCe 90 S&S


  TCe 90 S&S is een nieuw voorbeeld van de buitengewone technische prestaties van de Renault-groep. Deze benzineturbomotor met drie cilinders van 898 cm3 (cilinderinhoud van 0,9 l) 90 pk, en Stop & Start-systeem, is voorzien van de meest recente technologie.

  Hij biedt rijcomfort en daarnaast worden het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot beheerst. De dynamische en reactieve TCe 90 S&S biedt met zijn soepele acceleraties een uitstekende verhouding tussen rijcomfort en zuinigheid.

 • Dieselmotor

  dCi 90 S&S


  Deze 1,5 l dieselmotor staat internationaal bekend om zijn betrouwbaarheid, zijn rijcomfort en zijn prestaties. Deze generatie motoren profiteert van een hogere koppel wat voor gemakkelijker wegrijden en betere acceleraties zorgt.

  Deze twee motoren met een vermogen van 75 pk en 90 pk zijn voorzien van het Stop&Start-systeem en laten een beperkt brandstofverbruik zien met een CO2-uitstoot van minder dan 100 g/km.

 • EASY-R

  TCe 90 S&S Easy-R

  Dacia biedt tevens een gerobotiseerde versnellingsbak (zonder koppelingspedaal): Easy-R.
  In combinatie met de benzinemotor TCe 90 S&S biedt de gerobotiseerde versnellingsbak Easy-R u:
  • meer gebruiksgemak, Easy-R zorgt ervoor dat de bestuurder niet langer hoeft te koppelen en te schakelen. Het schakelen gebeurt automatisch,
  • gemakkelijker manoeuvreren: dankzij Hill Start Assist kan de bestuurder veilig en ontspannen op een helling wegrijden. Dankzij de gerobotiseerde versnellingsbak beweegt het voertuig zich langzaam voor- of achteruit wanneer de bestuurder de voet van het rempedaal haalt. Dit vergemakkelijkt het rijden in files, maakt diverse manoeuvres zoals (file)parkeren eenvoudiger en voorkomt dat het voertuig achteruit rolt op lichte hellingen,
  • 5 versnellingen bij de benzine-uitvoering,
  • beheerst brandstofverbruik: de gerobotiseerde versnellingsbak combineert rijcomfort en zuinigheid,
  • zowel in de stad als op autowegen een waar rijcomfort,
  • een aantrekkelijke prijs.

 • Mogelijkheid benzine/Lpg

  TCe 90 S&S bestaat eveneens in een benzine/Lpg-uitvoering. Deze uitvoering bied jou een zuinige en veilige oplossing, de brandstof bij het tankstation is goedkoper en het Lpg-systeem wordt in de fabriek in het voertuig gemonteerd. De CO2-uitstoot in de Lpg-modus is lager dan bij een gelijkwaardige benzinemotor.