Terug naar overzicht Lodgy

Lodgy Série Limitée: 10th Anniversary

Interieur
Aantrekkelijk en stijlvol

Het interieur van de Lodgy heeft een eigen persoonlijkheid. De blauwe accenten in de stoelbekleding en de blauwe veiligheidsgordels combineren smaakvol met het interieur van de veelzijdige Lodgy. De stoelen hebben grijze sierstiksels voor een subtiele 'finishing touch'.

Uitrusting
Ontdek wat Dacia allemaal te bieden heeft in uw Lodgy Série Limitée 10th Anniversary met zijn ruime interieur en voorzieningen die uw dagelijkse autoritten veraangenamen.
Profiteer van het comfort van Cruise Control, airconditioning en een lederen stuurwiel.

Vergeet ook niet optionele MEDIA NAV Evolution multimedia- en navigatiesysteem dat volledig compatibel is met bluetooth® en USB, het geïntegreerde navigatiesysteem, de TMC-verkeersinformatie en de gratis te downloaden AHA-applicatie om eenvoudig connected te zijn. (kosten voor dataverkeer gaan via uw mobiele abonnement)

Omdat iedereen andere wensen heeft, is de Lodgy Série Limitée leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen, in combinatie met de TCe 115 benzinemotor of de dCi 110 dieselmotor.


Exterieur
Stijlvol met een eigen persoonlijkheid

U zult onder de indruk zijn van het ontwerp van de Série Limitée 10th Anniversary. De Lodgy is leverbaar in de exclusieve metaalkleur Bleu Cosmos (optioneel, ook leverbaar in andere kleuren) en heeft standaard 16" Lichtmetalen wielen 'Panache' in Dark Metal. De spiegelkappen en dakrails in Dark Metal geven de Lodgy een extra stijvollle uitstraling.