Terug naar overzicht Lodgy

Dacia Lodgy

Modelinformatie Terug naar overzicht Lodgy

Veiligheid

Uw veiligheid gaat voor alles. Door gebruik te maken van de expertise van Renault op het gebied van veiligheid, hebben wij de nieuwe Dacia Lodgy effectieve, actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen gegeven die u op al uw reizen beschermen.

ABS

De combinatie van ABS, dat het blokkeren van de wielen voorkomt, en de noodstopbekrachtiging zorgt ervoor dat u altijd controle houdt in geval van een noodstop en dat de remweg zo kort mogelijk is.

ESC

ESC (Electronic Stability Control) is een actief veiligheidssysteem dat inschakelt als het voertuig uit het spoor dreigt te raken. Het zorgt ervoor dat u controle houdt over uw auto in moeilijke rijomstandigheden.

Cruise control

Dankzij de cruise control rijdt u in alle rust. De cruise control in eenvoudig te bedienen dankzij de bediening op het stuurwiel. Zo kunt u eenvoudig een continue snelheid instellen of dankzij de limiter een maximumsnelheid instellen.

Driepuntsveiligheidsgordels voor en achter

De veiligheidsgordels voorin zijn in hoogte verstelbaar.

Passagiersairbag

Vergeet niet de bijrijdersairbag uit te schakelen als u een kinderzitje op de voorstoel wilt plaatsen. Een eenvoudige handeling voor maximale veiligheid.

In hoogte verstelbare hoofdsteunen voor en achter

Voor het comfort van alle inzittenden zijn de hoofdsteunen in hoogte verstelbaar.

Zijairbags in de voorstoelen

ISOFIX-bevestigingspunten voor 3 kinderzitjes op de tweede zitrij