Terug naar overzicht Lodgy

Dacia Lodgy

Modelinformatie Terug naar overzicht Lodgy

Veiligheid

Veiligheid gaat voor alles. Door gebruik te maken van de expertise van Renault op het gebied van veiligheid, hebben wij de nieuwe Dacia Lodgy effectieve, actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen gegeven die je op elke reis beschermen.

ABS

De combinatie van ABS, dat het blokkeren van de wielen voorkomt, en de noodstopbekrachtiging zorgt ervoor dat je altijd controle houdt in geval van een noodstop en dat de remweg zo kort mogelijk is.

ESC

ESC (Electronic Stability Control) is een actief veiligheidssysteem dat inschakelt als het voertuig uit het spoor dreigt te raken. Het zorgt ervoor dat je controle houdt over de auto in moeilijke rijomstandigheden.

Cruise control

Dankzij de cruise control rijdt je in alle rust. De cruise control is eenvoudig te bedienen dankzij de bediening op het stuurwiel. Zo kun je eenvoudig een continue snelheid instellen of dankzij de limiter een maximumsnelheid instellen.

Driepuntsveiligheidsgordels voor en achter

De veiligheidsgordels voorin zijn in hoogte verstelbaar.

Passagiersairbag

Vergeet niet de bijrijdersairbag uit te schakelen als je een kinderzitje op de voorstoel wilt plaatsen. Een eenvoudige handeling voor maximale veiligheid.

In hoogte verstelbare hoofdsteunen voor en achter

Voor het comfort van alle inzittenden zijn de hoofdsteunen in hoogte verstelbaar.

Zijairbags in de voorstoelen

ISOFIX-bevestigingspunten voor 3 kinderzitjes op de tweede zitrij