Dacia InNature (sleep pack)

Ga op avontuur met de Jogger InNature-accessoires. Met een veelzijdige interieurkit, verduisterende rolgordijnen en een extra achterkleptent ben je direct klaar om te kamperen.

Exclusieve accessoires

Ontdek de InNature*-accessoires (sleep pack) die Dacia speciaal voor jou heeft ontworpen en ontwikkeld om te gaan kamperen.

Sleep pack

Zin om te gaan kamperen? Kies voor deze set bestaande uit een 3-in-1 box en een uitklapbaar matras, die eenvoudig te installeren en verwijderen zijn.

Jogger Extreme - Ondoorzichtige zonwering

Verduisterende rolgordijnen - compleet pakket

Het sleep pack betekent lekker kamperen in je Jogger. De verduisterende gordijnen kun je bestellen als accessoire - ze beschermen tegen licht van buitenaf en bieden tevens privacy.

Jogger Extreme - Achterkleptent sleep pack

Dacia 3-persoons achterkleptent met 1 slaapkamer

Deze tent (te bestellen als accessoire) is perfect om mee te gaan kamperen op al je avonturen. De Dacia tent wordt bevestigd aan de achterklep en creëert een grote leefruimte aan de achterkant van jouw Jogger.

*InNature-accessoires zijn beschikbaar op alle Jogger-modellen! 

Jogger achterbak accessoires

accessoire e-shop

Maak jouw Jogger uniek

Van Dacia InNature (sleep pack, verduistergordijnen en achterkleptent) tot comfort, styling en multimedia. In de accessoirecatalogus vind je alle accessoires waarmee je jouw Jogger kunt personaliseren.

accessoirebrochure

Nog meer Jogger