Terug naar overzicht Duster

Dacia Duster

Modelinformatie Terug naar overzicht Duster

Betrouwbaarheid en veiligheid

Garantie van drie jaar of 100.000 km. Een prettig gevoel

Met de Dacia Duster is betrouwbaarheid geen loze kreet. Iedere passagier profiteert van optimale veiligheid.

De Duster is degelijk en betrouwbaar en wordt geleverd met een garantie van drie jaar of 100.000 km. Want hij is gemaakt om lang mee te gaan en zal nog lang als nieuw blijven!

Verstevigde carrosserie

Door de verstevigde carrosserie zijn de inzittenden onder alle omstandigheden uitstekend beschermd.

In hoogte verstelbare bestuurdersstoel

De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar* en biedt goed zicht op de weg, waardoor u ontspannen en veilig kunt rijden.

* afhankelijk van de uitvoering

Airbag bestuurder

Frontairbags vóór

Uitschakelbare passagiersairbag

Als u op de plaats van de bijrijder een kinderzitje wilt plaatsen, vergeet dan niet om de airbag van de bijrijder te deactiveren. Een eenvoudige handeling voor maximale veiligheid.

ISOFIX-bevestigingssysteem voor kinderzitje

Op de twee buitenste zitplaatsen van de achterbank kan met ISOFIX-bevestigingspunten een kinderzitje worden gemonteerd. Ook kunt u in het midden een universeel kinderzitje plaatsen.

ABS met noodstopbekrachtiging

In combinatie met het Anti Blokkeer Systeem (ABS) zorgt de noodstopbekrachtiging AFU voor stabiliteitscontrole en wordt de remafstand geoptimaliseerd.

ESC

Het ESC-systeem (Elektronische Stabiliteits Controle) met tractie- en onderstuurcontrole houdt de stabiliteit van de auto in de gaten. Het is een actieve antislipveiligheidsvoorziening die voor een betere wegligging van de auto zorgt.