Dacia Duster Van

Met gepaste trots presenteren we u de Dacia Duster Van. De Duster Van biedt u het comfort en de uitstraling van een personenwagen in combinatie met de fiscale voordelen van een bedrijfswagen (op het moment dat deze auto zakelijk geregistreerd wordt) en een enorme laadruimte. Daarnaast is de Duster Van ook beschikbaar in 4x4 (vierwiel aangedreven) uitvoering, waardoor hij uitermate geschikt is voor offroad gebruik.

Om de Dacia Duster om te bouwen van personenwagen naar bedrijfswagen wordt er een aantal aanpassingen gedaan door de firma ASH Carrosserie uit Middelharnis:

  • Het dak wordt verhoogd tussen de dakrails.
  • Er wordt een tussenschot geplaatst van 30 cm hoog.
  • De laadruimte wordt geblindeerd door middel van polyester panelen in “glaslook”. De ruit in het rechter achter portier blijft origineel.
  • Er wordt een vlakke laadvloer geplaatst die wordt afgewerkt met tapijt, inclusief een opberg vak onder de vloer.
  • De maximale zitpositie voor een grijs kenteken uitvoering wordt behaald.


Dankzij deze ombouw hoeft u geen BPM meer af te dragen als de auto op een bedrijfsnaam wordt geregistreerd. Het voordeel hiervan kan oplopen tot wel €7.000! Daarnaast heeft De Duster Van een lage motorrijtuigenbelasting omdat het een bedrijfswagen betreft.

De ombouw van Duster naar Duster Van kost € 3.250,- exclusief BTW bovenop de netto catalogus van de gekozen Duster uitvoering.


Bekijk hier de Dacia Duster prijslijst