Terug naar overzicht Dokker

Dacia Dokker

Uitvoeringen Terug naar overzicht Dokker

Dokker Série Limitée: 10th Anniversary

Interieur
Aantrekkelijk en stijlvol

Het interieur van de Dokker heeft een eigen persoonlijkheid. De blauwe accenten in de stoelbekleding en de blauwe veiligheidsgordels combineren smaakvol met het interieur van de veelzijdige Dokker. De stoelen hebben grijze sierstiksels voor een subtiele 'finishing touch'.

Uitrusting
Altijd even compleet en nu ook connected!

Ontdek wat Dacia allemaal te bieden heeft in uw Dokker Série Limitée 10th Anniversary met zijn ruime interieur en voorzieningen die uw dagelijkse autoritten veraangenamen. Profiteer van het comfort van Cruise Control, airconditioning en een lederen stuurwiel.

Vergeet ook niet optionele MEDIA NAV Evolution multimedia- en navigatiesysteem dat volledig compatibel is met bluetooth® en USB, het geïntegreerde navigatiesysteem, de TMC-verkeersinformatie en de gratis te downloaden AHA-applicatie om eenvoudig connected te zijn. (kosten voor dataverkeer gaan via uw mobiele abonnement)

Omdat iedereen andere wensen heeft, is de Dokker Série Limitée 10th Anniversary leverbaar met de TCe 115 benzinemotor of dCi 90 dieselmotor. Alle motoren zijn krachtig, stil en milieuvriendelijk.


Exterieur
Stijlvol met een eigen persoonlijkheid

U zult onder de indruk zijn van het ontwerp van de Série Limitée 10th Anniversary. De robuuste Dokker is leverbaar in de exclusieve metaalkleur Bleu Cosmos (optioneel, ook leverbaar in andere kleuren) en heeft standaard 16" Lichtmetalen wielen 'Panache' in Dark Metal. De spiegelkappen en dakrails in Dark Metal geven de Dokker extra elegantie.