Accessoires

Een robuuste Dokker vraagt om robuuste accessoires.

     


Een robuust uiterlijk, dat heeft de Dokker al. Maar door het toevoegen van 15 of 16 inch lichtmetalen velgen maak je de Dokker nog net iets robuuster en laat jij zien welke stijl het beste bij jou past.

 


Met een trekgewicht van 1200 kg kan je Dokker gemakkelijk veel verplaatsen. Een fietsendrager, aanhanger, vouwwagen of zelfs een kleine caravan is voor de Dokker geen probleem. Dus heb je plannen om er op uit te gaan, vergeet dan niet de trekhaak voor de Dokker!

     
 


Met het gezin op pad? Een korte of lange reis en de kids op de achterbank ook voorzien van comfort. Kies dan voor de tablethouder. Hiermee kunnen de medereizigers op de achterbank films/series kijken op hun tablet en hoeven ze deze niet meer vast te houden.

 


Je kent het wel, bij de bouwmarkt hout gekocht om te klussen en tot de ontdekking komen dat die ene plank net te lang is voor de auto. Met de dakdragers voor de Dokker leg je deze gewoon op het dak. Daarnaast zijn dakdragers ook van toepassing voor o.a. een dakkoffer. Altijd handig dus!

     

Terug naar de Dokker