Terug naar overzicht Dokker Van

Dacia Dokker Van

Modelinformatie Terug naar overzicht Dokker Van

Exterieur

Hoewel de Dokker Van een echte bedrijfswagen is, heeft Dacia ook aan de carrosserie veel aandacht geschonken. De Dokker Van is groot (4,36 m lang) maar toch zeer wendbaar. Zijn harmonieuze, degelijke vormgeving straalt zowel robuustheid als dynamiek uit. Voor maximale veiligheid en duurzaamheid heeft de Dokker Van een robuuste voorbumper en beschermende stootstrips op de flanken (vanaf Essential uitvoering). De mistlampen en bumperdelen in carrosseriekleur (optioneel) dragen ook bij aan de eigen stijl van de Dokker Van.

Naast het geslaagde design van de buitenzijde, biedt de Dacia Dokker Van een groot laadvolume van 3,3 m3.  Aantrekkelijk van buiten en praktisch van binnen. Twee elementen die in de Dokker Van perfect samenkomen.

De Dokker Van biedt de beste verhouding tussen zowel het laadvermogen (750 kg op Essential) als de lengte van de laadvloer (1.88 m) ten opzichte van de buitenmaten van de auto. De standaard zijschuifdeur aan de rechter zijde maakt de laadruimte zeer toegankelijk.