Terug naar overzicht Dokker Van

Dacia Dokker Van

Modelinformatie Terug naar overzicht Dokker Van

Betrouwbaarheid

Onderdelen van bewezen kwaliteit

Meer dan 20% van de toegepaste onderdelen in de Dokker Van is afkomstig van de Logan-familie. De betrouwbaarheid van deze onderdelen heeft zich in de praktijk bewezen. Hetzelfde geldt voor de motoren van de Dokker Van. Deze motoren, zoals de 1.5 dCi-dieselmotor, zijn eveneens leverbaar in het Renault-gamma en hebben zich al ruimschoots bewezen. Ook veel andere onderdelen zijn afkomstig van de Groep, zoals het platform, de achterwielophanging (ontleend aan de Kangoo) en de handrem.


Bewezen betrouwbaarheid

De Dacia Dokker Van heeft talloze tests doorstaan om de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van de auto in alle mogelijke omstandigheden te controleren aan de hand van dezelfde strikte voorschriften die voor alle bedrijfswagens van Renault gelden: onderstel, carrosserie en onderzijde van de carrosserie (dezelfde criteria als die voor de Kangoo Express).

Dacia Dokker Van, drie jaar garantie

Voor de Dacia Dokker Van geldt een garantie van drie jaar of 100.000 km (welke van de twee zich het eerste voordoet). Dat is een bewijs van het vertrouwen dat wij in onze producten hebben.