Ontdek waarom u binnenkort in de Dacia Dokker Van rijdt

Dé betaalbare bedrijfswagen die elke klus aan kan

Met een laadvermogen van 750 kg / 3,3 m3 biedt de Dokker Van u volop ruimte. Inladen en uitladen zijn bovendien een fluitje van een cent door de handige asymmetrische achterdeuren die openen tot 180 graden en de standaard schuifdeur aan de rechter zijkant.

Uitgerust met de betrouwbare MPI benzinemotor (73 kW / 100 pk) of krachtige dieselmotoren (55 kW / 75 pk of 66 kW pk) van de Renault Groep, waarvan de zuinigheid en de lage CO2-uitstoot reeds jaren zijn bewezen. De Dacia Dokker Van heeft standaard 3 jaar garantie (of 100.000 km).

Met de Dokker Van rijdt u dus in een bedrijfswagen die optimale prestaties levert, efficiënt in gebruik is en lage gebruikskosten heeft. Met de komst van de Euro 6 motoren is de Dacia Dokker Van de schoonste en zuinigste dieselauto in zijn segment geworden.

EURO6    
Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km): 4,0                      

Gecombineerde CO2 uitstoot (g/km): 108

De sterke punten van de Dokker Van op een rij:

 • Grootste laadruimte voor de laagste prijs
 • Uiterst zuinige en schone motoren
 • 3 jaar garantie (of 100.000 km)
 • Beste financial lease aanbod in de markt 

U rijdt al een Dacia Dokker Van vanaf 7.390 euro of vanaf 30,- per week zonder aanbetaling!

Aflopend krediet wordt verstrekt door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Geldig op nieuwe Dacia Dokker Van orders tot en met 31/08/2016. Jaarlijks kostenpercentage 7,9% tot 72 maanden, geen maximaal te financieren bedrag. Dacia Financial Services behoudt zich het recht de actie zonder opgaaf van reden te beëindigen. Acceptatie voorbehouden & lening moet zijn terugbetaald voordat klant 75 jaar wordt. Onder voorbehoud van acceptatie. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Ontdek hem nu!


Benieuwd of de Dacia Dokker Van ook uw ideale bedrijfswagen is? Bekijk meer informatie van de Dokker Van of vraag direct een brochure aan.Brochure aanvragen

 • Actievoorwaarden

  Actievoorwaarden Financial Lease Dacia Dokker Van

  • Geldig voor klantorders ingevoerd in het bestelsysteem van Dacia Nederland in de actieperiode tot en met 31/08/2016.
  • De uiterste registratiedatum is 31 december 2016.
  • Maximaal te financieren bedrag is € 20.000,- excl. BTW en excl. BPM 
  • Maximale looptijd bedraagt 72 maanden bij 7,9%. 
  • Slottermijn is mogelijk.
  • Financieringsaanbod geldt alléén op orders voor de Dacia Dokker Van.
  • Financial Lease 7,9% is niet van toepassing op leaserent, (inter)nationale rentals, fleetjaarafspraken en dealerorders. En indien een leasemaatschappij zichzelf uitsluit van deze actie.
  • Bedragen zijn exclusief BTW.
 • Algemene actievoorwaarden

  De gecommuniceerde bijtellingpercentages kunnen variëren per versie waarbij altijd het meest gunstige niveau wordt aangegeven.  Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.  Dacia Nederland behoudt zich het recht voor de actie tussentijds aan te passen of te beëindigen indien dat noodzakelijk blijkt. Zo nodig zal een gewijzigde versie van het reglement op de website worden geplaatst (www.Dacia.nl). In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de acties, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Dacia zich het recht voor om de deelnemer van de actie uit te sluiten.  Dacia is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor (de gevolgen van) gebreken in de door Dacia en/of door derden te verstrekken prijzen.  Dacia besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Dacia of andere door Dacia openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Dacia worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Dacia doen ontstaan.  Dacia is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de acties. Dacia is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.  Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Dacia gelden eveneens voor door Dacia ingeschakeld hulppersoneel en door haar ingeschakelde derden. Elke actie van Dacia is in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Vragen of opmerkingen over het kansspel kunnen kenbaar gemaakt worden aan Dacia Nederland. Als de deelnemer meent dat de klacht niet afdoende afgehandeld is, kan een schriftelijke klacht worden ingediend bij Projectbureau Kansspelen, Ministerie van Justitie, Postbus 20301 (2500 EG) Den Haag. Voor overige vragen en/of opmerkingen over de actie of actievoorwaarden kunt u contact opnemen met Klant Relaties via het nummer 0900-9998700 (0,10 per min).

  De door de deelnemer in verband met de actie aan Dacia verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Dacia toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan Dacia, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar NAW gegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.   Vraag uw dealer naar de exacte actievoorwaarden.

  Indien u geen informatie meer wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met Dacia Nederland, Postbus 40075, 6203 DT Maastricht.  Op de acties, deze algemene actievoorwaarden en alle met de acties verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de acties of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.  Energieverbruik Dokker Van variërend van 4,1-7,3 l/100 km, resp. 24,4-13,7 km/l. CO2-uitstoot variërend van 108 – 168 g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Dacia geeft 3 jaar fabrieksgarantie op de Dokker Van voor een maximaal kilometrage van 100.000 kilometer. Dacia geeft daarnaast op de Dokker Van 12 jaar plaatwerkgarantie en 2 jaar lakgarantie.

  Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Bel voor meer informatie en/of een dealer bij u in de buurt naar 0900-9998700 (0,10 per min).