Multimediasystemen voor de DusterNieuwe functies maken je dagelijks leven gemakkelijker

Nieuw Media Nav Live

Bereid je voor op een geweldige connected rijervaring. Ontdek Media Nav Live op het handige 10" dashboardscherm.

 

Met Media Nav Live heb je toegang tot een reeks gebruiksvriendelijke en moderne functies: realtime navigatie, connected services, app store, draadloos smartphone koppelen, Arkamys 3D-geluidssysteem. 

 

Nieuwe Media Nav Live

Nieuwe Media Control

Maak van je smartphone jouw boordcomputer. Met de Dacia Media Control-app (beschikbaar voor Android en iOS) maak je een koppeling met het multifunctionele scherm.

 

De nieuwe Dacia Media Control heeft een vernieuwde interface voor toegang tot de meest essentiële functies. Ontdek Travel Companion voor Media Control: deze app controleert je vermoeidheid en stelt pauzes voor tijdens je rit.

Nieuwe Media Control

Nieuw Media Display

Met het grote 10" touchscreen helpt het nieuwe Media Display je om eenvoudig je gesprekken en muziek te beheren. Profiteer daarnaast van het draadloos koppelen van je smartphone om al je favoriete apps op het scherm weer te geven.

 

Met je smartphone en het pakket voor services op locatie kun je je auto op een kaart terugvinden, de lichten van de auto laten knipperen of deze laten claxonneren om je auto op een parkeerplaats terug te vinden. Je kunt ook je kilometerstand en resterende actieradius bekijken en tot 5 jaar lang profiteren van FOTA*-updates.

 

*FOTA = Firmware Over The Air. Dat betekent dat je software-updates draadloos kunt downloaden, zonder dat je naar de dealer hoeft te gaan

Nieuw Media Display