een frisse start

met de gratis Airco Check

Dacia aircocheck

Gratis Airco Check

Kan je ook niet wachten tot het warmer wordt? Laat de zonnestralen maar komen, want dankzij de airconditioning in jouw Dacia ben jij er klaar voor. Deze houdt jouw hoofd koel en zorgt voor frisse lucht in de auto. Bovendien vraagt een goed werkend aircosysteem minder energie, dus minder brandstof. Allemaal goede redenen om regelmatig te controleren hoe het met de airco gesteld is. Maak daarom nu een afspraak voor de gratis Airco Check!

Maak nu een afspraak

Extra opties

Mocht jouw airco toe zijn aan onderhoud, dan kan het zijn dat wij je vrijblijvend één van deze -tijdelijk extra voordelige- opties adviseren:

dacia aircoreiniging

Airco Reiniging

In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen.

 

 


Nú voor slechts € 39,-

dacia airco servicebeurt

Airco Servicebeurt

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van je aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen.

Nú vanaf € 116,-

dacia airco-onderhoud

Airco Onderhoud Compleet

Wil je zeker weten dat je airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van je aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én Airco Servicebeurt zoals hiernaast omschreven.

 

 

 

Nú vanaf € 132,-

icoon van tissues

Last van pollen?

Dan hebben wij goed nieuws!

Er zijn ook allergie-filters die vrijwel alle pollen uit de lucht filteren. Dan ga je nóg comfortabeler de lente in. Vraag je Dacia-dealer om meer informatie.

 

 

 

Vind een dealer

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2022.

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen vanuit Dacia Nederland vanaf 1 januari 2022, incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. Vraag ons naar de prijzen voor jouw Dacia.