Airco

Om het rijplezier in uw Dacia optimaal te houden is een goed werkende airconditioning van belang. De airconditioning zorgt niet alleen voor de gewenste tempratuur in de auto, ook laat de airconditioning u genieten van de frisse lucht in uw Dacia.

Vier belangrijke redenen waarom de airco van uw Dacia een periodieke  service beurt bij de Dacia-dealer verdient:

1.Kostenbesparing
Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken wat resulteert in minder brandstof verbruik. Met tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties die vaak vele mate hoger uitvallen dan de kosten van een tijdige servicebeurt.

2.Hygiëne
Na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem bacteriën en schimmels. Dit veroorzaakt naast geurtjes ook lichamelijke klachten aan luchtwegen en ogen. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd waardoor deze klachten eenvoudig worden voorkomen.

3. Veiligheid
Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de Airco Service controleert uw Dacia-dealer de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele herstellingen voert uw Renault dealer vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

4.Werking
Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw Renault heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

Dacia Airco Service All-in tarieven:

Dacia heeft verschillende aircoservicepakketten ontwikkeld, met landelijk geldende All-in adviesprijzen. Afhankelijk van het type Daicia dat u rijdt is er altijd een pakket geschikt om uw airco in optimale conditie te brengen en te houden.  

Airco check; GRATIS met vrijblijvend advies

 

Airco reiniging van € 39,- nu voor slechts € 29,-

Controleren werking en tempratuur
Visuele controle staat van leidingen
Reiniging (desinfecteren)
Optioneel pollenfilter vervangen

Airco Servicebeurt van € 139,- voor slechts € 129

Koudemiddel vervangen
Compressorolie bijvullen
Lek test uitvoeren van het hele systeem d.m.v. contractvloeistof
Optioneel pollenfilter vervangen  


> Maak een afspraak